Haberler
Güncelleme:

Kızını ipte asılı bulan acılı baba: Çocuklarımızı yalnız bıraktık

Muş'un Varto ilçesinde metruk evde iple asılı halde bulunan 14 yaşındaki iki kız çocuğunun cenazeleri toprağa verildi. Polis, 8. sınıf öğrencisi iki arkadaşın ölümüyle ilgili intihar ihtimali üzerinde dururken, kız çocuklarından birinin babası gözyaşları içinde taziyeleri kabul ederken, "Canı sıkıldığı için dışarı çıkmasını söylüyordum ama çıkmıyordu. Eşim ve ben çalıştığımız için çocuklarımızı yalnız bıraktık. Çok üzgünüm." dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (7)

Çınar Saraç:

Ne olursa olsun Allah kimseyi evladı ile sınamasın evlat acısı bam başka bir şeydir zaten , Allah rahmet eylesin

347
3
yanıtYanıtla
Deniz Sosyal:

Yoo, Erkan Aslan siz nasıl insanlarsınız klavye soytarıları? Bilmeden yorum yapıyorsunuz. Canlar yanmış ocaklar sönmüş. Artık hiç birşey eskisi gibi olmayacak.

78
9
yanıtYanıtla
Nur De.:

Çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin : (

55
2
yanıtYanıtla
fazli:

Beğenmeyen arkadaş şeytan galiba buna ancak şeytan sevinir.

yanıt8
yanıt1
fazli:

Beğenmeyen de şeytan galiba bunu ancak şeytan beğenmez ne hale geldik.

yanıt8
yanıt0
erge_nekon:

Bu internet çoluk çocuğumuzu baştan çıkardı çocukların gözü ondan başka hicbisey görmüyor,ev içerisinde hiç bir iş görmek istemiyorlar,kendi odalarını bile toplamiyorlar,gavurun icadı herşeyi esir aldı.

38
6
yanıtYanıtla
Tng Trk:

yok bu işin icinde kesin bi iş var. hadi biri intihar etse inanır insan. kolay mı öyle intihar etmek?? bide o yaşta. bi iş gelmiş başlarına. allah rahmet eylesin

13
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title