Haberler
Güncelleme:

Türkiye ile İsrail arasındaki ticaret hacmi 6 ayda yüzde 33 düştü

Türkiye ile İsrail arasındaki ticaret hacmi Gazze'ye yönelik saldırılar sonrası 6 ayda yaklaşık yüzde 33 düşüş kaydetti. Türkiye'nin İsrail'e ihracatı yüzde 30, ithalatı ise yüzde 43,4 azalırken; Filistinlilere ulaştırılmak üzere bazı kalemlerde özel sektör eliyle sevkiyatlar devam ediyor. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (18)

Adam Bey:

Aaahh AA bildiriyor. İnanmayın. Doğru olsa bile İsrail’den 6-7 milyar dollarlık ithal başka devletler üzerinden yapılmaktadır. Böylece resmi rakamlar gerçeği yansıtmamaktadır. İsrail’den ithalatımız belkide İsrail’in varlığı için yeterli.

112
32
yanıtYanıtla
Sadık:

Sen ispatla ,hangi devlet üzerinden yapılıyormuş ,provakatörlük yapma.

yanıt42
yanıt78
Tırpan:

Senin önce halkın tepkiyi koyacak. almayacak. halkın ne kadar duyarlkı ki?

yanıt4
yanıt5
Özkan Bulut:

Budami TÜİK e göre yoksa

118
16
yanıtYanıtla
Çavuş Kenan:

Reis Erdoğan bilir işini, kriz tüm dünyada var biz yine iyiyiz, başkası olsa ülkede şuan açlık o kol gezerdi, Lokantalar dönerciler Starbuckslar heryer dolu demekki para var, yanlış anlaşılmasın kahve içmek herkesin hakkı ama 200 TL ye içip açlık denmesin.

41
87
yanıtYanıtla
Alfakurt:

İsrail malını alan da satan da aracı olan da kafidir. O çoluk çocukların yaşlıların kadınların neler çektiğini nasıl Şehid olduklarını görmezmisiniz. Allah bunun hesabını önce Müslümanlara soracak hemde çok ağır soracak.

107
6
yanıtYanıtla
Ömer Faruk:

Tabi tabi bizde yedik

72
15
yanıtYanıtla
YASİN TURCAN:

Yemediğin derken dış ticaretle ilgili bir karış bilgin var mı bay Faruk, mesela veriler, uluslararası ticaret kuralları, gümrükleme, teslim şartları senin için bişey ifade ediyor mu? Sen yememeye dikkat et acından ölme!

yanıt8
yanıt32
Doğrucu:

Herkes öldü öldürecek insan kalmadı daha uçak yakıtına gerek kalmadığındandır.

63
9
yanıtYanıtla
VATOZZ:

%33 düştü diyor ben mi yanlış okuyorum?

65
4
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

okuduğun doğruda haber yalan kimse inanmıyor

13
7
yanıtYanıtla
Hsn:

Bakanlık açıklamıştı zaten 7ekimden beri devlet israille ticaret yapmıyor,özel şirketler yapıyor o da düşüşte.Ama dışarıdan üflenen bu haberler ülkemizde çok alıcı buluyor

5
2
yanıtYanıtla
Erkan Kaya:

Yalancilar

3
2
yanıtYanıtla
Selçuk Gesoğlu:

ısmarlama haber olduğu nasılda belli. Yalanlarla ayakta durmaya çalışan bir yönetim nekadar ayakta durabilir

2
1
yanıtYanıtla
GÖKHAN ÖZMEN:

Bu zamana kadar uyuttunuz şimdide insanın aklıyla dalga geçin hala bunlara karnimiz tok sen bırak o yağlardan ürünlerden önce yapman gerekenleri yap konsolosluğu kapat savaş ilan et tüm ürünleri ülkeye sokma ülkedeki üstleri kapat vs vs uyuyan dev uyandın artık hepsinin maskesi göründü de gidin nerde namaz kılın hatim yapın hepsi benim gözümde bitti

1
1
yanıtYanıtla
Vkanat:

Bu sahur vakti yorumlara bakıyom bukadan kişi haberin videosunu izlemedikleri anlaşılıyor oysa haberde İsraillilerin ticaret azaldı diyor oysa haberin videosunda Hatay seçim sonuçları ilginç vede ne ilginç

1
0
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Demekki Gazze'de o kadar masum Filistin li kardeşlerimiz katledilirken hâla İsrail le ticaret yapan vatan hainlerinin Allah belasını versin. Kazandıkları para zehir zıkkım olsun.. Boğazlarında düğümlensin. Karaktersiz alçaklar.

0
0
yanıtYanıtla
Gokay Ergul:

Yalandan kim ölmüş İsrail'nile ticaret yapanlar Allah'ın gazabına ugrair inşallah

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title