Haberler
Güncelleme:

MKYK toplantısında Erdoğan'ı kızdıran İmamoğlu sözleri: Bunu nasıl söylersin?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin kent lokantaları, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında seçim sonuçlarının masaya yatırıldığı AK Parti MKYK toplantısında gündeme geldi. İddiaya göre; bir MKYK üyesinin İstanbul'da seçimleri kaybetmenin nedenlerinden birinin kent lokantaları olduğunu söylemesi üzerine Erdoğan, "Bunu nasıl söylersin?" sözleriyle tepki gösterdi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (93)

haksız mıyım:

Sayın İmamoğlu kimseyi ötekileştirmeyen, kimseyi hor görmeyen, aşağılamayan, dürüst, namuslu, beyefendi bir insandır, vatanına, milletine sadık, ülkesi ve halkı için ter döken, insanların mutluluğunu isteyen sağlam karakterli, olgun, hakkı gözeten, kimsenin ekmeği ile oynamayan biridir. Allah, İmamoğlu'na Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanlığını vererek Ekrem kulunu hak ettiği makama getirecektir çünkü yüce Allah'ın adaleti asla şaşmaz.!

3957
762
yanıtYanıtla
Hakan Celik:

haksız mıyım : bir Havlama sesi mi duydum,yoksa tencerende makarna mı pişiyor ?

yanıt241
yanıt1353
haksız mıyım:

5 nisan 2024 tarihli ismet özçelik in yazısını okumasını tavsiye ederim insanımıza. türkiyedeki seçimlerle ukraynadaki seçimler, zelensky ile ekrem imamoğlu arasındaki ilişkiyi gözlerinizle göreceksiniz. imamoğlunun nasıl bir proje olduğunu inşallah ukraynanın başına gelen bizim başımıza da gelmeden anlarız. lütfen okuyun

yanıt259
yanıt1070
Hakan Celik:

Haksız mıyım : sen milleti kandıran maaşlı bir trolsün

yanıt269
yanıt883
haksız mıyım:

Hakan Çelik: Hakaretleriniz ve kibrinizle kendi sonunuzu kendiniz getiriyorsunuz aynen böyle devam edin.

yanıt956
yanıt146
okancan:

allah allah . beş senede hiç bi çv, çakmayan aynı ekremden mi bahsediyoruz

yanıt400
yanıt1101
haksız mıyım:

Ben hak mücadelesi veriyorum, siz görmeseniz bile beni yaratan Allah görüyor. Size yada iktidara kul değilim ben beni yaratanın kuluyum.

yanıt881
yanıt113
haksız mıyım:

Bütün sevdiklerimin üzerine yemin ederim ki ben yorum yazmak için hiç kimseden 5 kuruş para almıyorum, Allah söylediklerimin şahididir.

yanıt837
yanıt68
haksız mıyım:

5 nisan 2024 tarihli ismet özçelik in yazısını okumasını tavsiye ederim. 31 mart seçimleriyle ukraynadaki seçimler, zelensky ile ekrem imamoğlu arasındaki ilişkiyi gözlerinizle göreceksiniz. imamoğlunun nasıl bir proje olduğunu inşallah ukraynanın başına gelen bizim başımıza da gelmeden anlarız. lütfen okuyun

yanıt43
yanıt749
Hakan Celik:

haksız mıyım :sen daha düne kadar milleti kışkırtıp galeyana getiriyordun.şimdi mi hak yolunu buldun ?HAHAHAHA

yanıt13
yanıt341
Vatandaş:

Hakan Çelik yıllardır havlıyorsunuz. Alışkanlık yapmış. Kendinize bakın.

yanıt701
yanıt18
Burak Bayhan:

Kaça Satıldın haksızmıyım?

yanıt23
yanıt691
Hakan Celik:

Vatandaş : daha düne kadar milleti kışkırtıp ,galeyana getiriyordunuz,Ne çabuk 360 derece r vites Yapıp hak yolunu buldunuz ?gittiğiniz yol yol değil

yanıt14
yanıt344
haksız mıyım:

Almanya da yaşayıp iktidarı savunan gerçek haksız mıyım sende biraz guru ve onur varsa yaptığının ne kadar yanlış olduğunu anlarsın. Sen vatansever değil vatanına ihanet içinde bir zavallısın.

yanıt701
yanıt13
kerem can:

Saydıklarını gören peygamberden bahsediyor zannedecek. İst kar ile boğuşurken, Kışın kaymayi ya da kar küreme aracını önüne katıp balık yemeğini bıraktık mı.

yanıt36
yanıt711
okancan:

sen ne ayaksın koçum . hem ekremi yere göğe sığdıramıyorsun hem proje olduğunu söylüyorsun kimin maşasısın sen

yanıt24
yanıt351
semson 12:

İmamoğlu bunu yazdı bence :)))))

yanıt7
yanıt0
Medeni Bayduk:

Haksız; Başka bir haber yorumunda da İmamoğlu Türkiye'nin zelenskisidir dedin sen ne biçim insansın çifte karakterli her telden çalıyor ortalığı karıştırıyorsun

yanıt15
yanıt0
haksız mıyım:

okancan: Anlamayanlar için anlatayım. Burada 2 tane haksız mıyım var, birisi hakkı savunan ben diğeri Almanya da yaşayıp iktidarı savunan haksız trol.

yanıt137
yanıt12
Hek Tor:

@okancan... ve dahaları, bu yıldız savaşları değil, iki ''haksız mıyım''ın savaşıdır, gerçek trol ve onun çakması; hatta bir üçüncüsü de var büyük harfle başlayan ''Haksız mıyım'' ama o çok ender çıkıyor ortaya.

yanıt117
yanıt1
Mutlu Can:

İmamoğlu alakasız kazandığı seçim ile. Vasat bir başkan kendisi.

yanıt19
yanıt135
Medeni Bayduk:

Diğer haksızmıyım kullanıcı iktidarı desteklerken taraf tutuyor AMA Sen muhalefeti desteklerken tarafsız olmuyorsun öyle mi? Biraz dürüst olun herkesin siyasi düşüncesi farklıdır bunu değiştiremezsiniz.

yanıt16
yanıt4
Ayhan Kökemli:

Ekrem Müdafaa olan siyad,neden İmamoğlu diye değiştirilir? imamı oğlunun,karakış bastırdığında,ingiliz büyükelçisi ile rakı balık muhabbetinde ne işi olabilir?

yanıt11
yanıt125
akrep kral:

seninde hangi bayrağa taptığın belli değil ne değişik adamsın

yanıt5
yanıt117
Nuri Aga:

Yani yokmuymuş kent lokantalar gerçekte.

yanıt121
yanıt6
Blackened:

Böyle güzelce yalakalık yapmak için kaç para alıyorsun? Gonderine bu kadar beğeni basmak için kaç kişi calisiyorsunuz?

yanıt9
yanıt114
MANAM 61:

eminmisin adam seloya selam cakmasi bile kisiligini anlatir mankurt

yanıt13
yanıt124
haksız mıyım:

Blackened: Bunları yazmak için para almıyorum ama eğer akp için yalakalık yapmamı istiyorsanız 100 bin dolar istiyorum verin 100 bin dolar uçurayım akp yi yorumlarda. ;)

yanıt1
yanıt10
RECEP TÜTER:

Hahaa İmam’ın trolü. Ne hikmetse ilk yorumlar da senden geliyor Haksız mıyım ??

yanıt13
yanıt126
ayhan kaya:

adam trollere öyle bir para harcıyor ki burda bile havlıyorlar

yanıt12
yanıt2
Ne Demeli:

Herkes her şeyi görüyor fakat takım tutar gibi parti tuttuğunuz için gözler kör kulaklar sağır diller lal oluyor. Ama gerçeklerin her daim ortaya çıkması gibi bir özelliği var maalesef ki. Ne zaman doğruya doğru yanlışa yanlış demeyi öğreneceğiz acaba.

yanıt10
yanıt1
Ünal Ünal:

Haklısın haklisin sen de bunun için insanoğlundan para alıyorsun senin işinde trollük. İşin bu olunca defalarca yorum yazmışsın. . Çokda profesyonel yazıların.

yanıt6
yanıt1
mehmet sadık kaya:

Saydigin vasiflarin bir teki onda olsa neyse dicemde,İstanbul'da yaşıyorum onu hatirlatim sadece o yeterlidir,sen anladın.

yanıt4
yanıt0
Okan Kocabas:

Hacı İmamoğlu aday olursa oy vermem Cumhurbaşkanlığı seçiminde gider Tayyibe oy veririm ama aday Mansur olursa ona oy veririm benim gibi düşünen yüzde 15-20’lik bir kitle vardır ülke de sonuçta İmamoğlu Dem’i destekliyor bizi Dem’i destekleyenleri Cumhurbaşkanı yaptırmayız inşallah

yanıt1
yanıt0
Hasan Turk:

Bu ulkeyi iyi seyler beklemiyor.ulkenin cumhuru karsi taraf diyor hani ek.millet tek bayrakti.sewgili akp secmeni chp ye oy verin demiyorum adamin ulke umurunda degil.koltugu ve sarayi satafat guc artik almis eski erdogan degil kime oy verirseniz verin bu gidisat cocuklariniza vatan birakmaz.karsi taraf sozu bir cumhura yakismaz.partiler degil vatanin durumuna bakin.

676
84
yanıtYanıtla
mehmet Yılmaz:

doğru söylüyorsun

yanıt72
yanıt19
Luckyboom:

Ne sokakta olup bitenden, ne kuyrukta yemek sırası bekleyen vatandaşın dan haber var. Haberi varsa bile empati duygusunu yitirmiş, sarayda yaşamak bunu gerektirir.

505
46
yanıtYanıtla
Turhan Gönen:

Ak partili olarak söylüyorum, mkyk üyesinin söyledikleri kesinlikle doğrudur. Kent lokantalarının seçimi kazanmasında kesinlikle katkısı olmuştur. Maalesef Reise yanlış bilgi veriliyor. Bu kafayla daha çok kaybedecekler.

yanıt52
yanıt8
Metehan Eryilmaz:

Bir cumhurbaşkanı niye bir belediye başkanı ile uğraşır ki

yanıt33
yanıt6
meko:

Simit 15 TL,kent lokantasında 3 çeşit yemek 40 TL bunuda reise iletirmisiniz haberi olsun bilmiyor herhalde

yanıt41
yanıt4
Emin Alıç:

Kibirden başka bişey kalmamış. Düşünen insanı azarlayan saçma bir zihniyet

503
30
yanıtYanıtla
gökhan yıldırım:

ben ksesin kanaat getirdim artik,bunlar insanlari düşürdükleri durumdan,habersiz,ilgisiz ve ellerindende bir şey gelmiyor,birakin ses etmeyinde gidişleri hizlansin....

452
19
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Nerede miymiş? İmamın Oğlu seni de davet etmişti ya, gidip görebilirsin nerelerde olduğunu sayın cumhurbaşkanı, hem cumhur (halk) ile beraber bir yemek yersin orada, hem de öğün ucuza gelmiş olur; malum saray öğünleri biraz pahalı.

430
19
yanıtYanıtla
Amokachi:

Halktan kopuk bir lider. İngiliz Kraliyet ailesine benziyor. Halk enflasyondan, gıda fiyatlarından kasıp kavrulurken; ejder meyveleri ve manda yoğurtları ile beslenenlerin son durumu.

423
23
yanıtYanıtla
Sinan Bulduk:

40 liraya beleş yemek isteyenleri hafife almamalı..Proje Eko sistemi açlar üzerine kurarak kazandı..

35
192
yanıtYanıtla
Baba Yabgu:

Reisinde yıllarca makarna dağıtarak kazandı ondan öğrenmiştir

yanıt167
yanıt20
Doğrucu:

Davar makarnayla besleniyorsun hala utanmıyorsun savunmaya

yanıt177
yanıt12
esrefpasali:

milleti emekliyi ac birakan iktidar, milleti ekremin kucaginia itti...

yanıt0
yanıt0
Ramazan Güney:

Eksik söylenmiş. Seçimi kaybettiren kent lokantası değil, kent lokantası önünü kapatmak için asılan dev afiş seçimi kaybettirdi

52
11
yanıtYanıtla
Ali Er:

Dunyanin en iyi liderine sahip olsak da cogu kisi deger vermez ve deger etmeyenlere deger verir oldu . aglasalar is isten gececek.

18
37
yanıtYanıtla
Hasan Turk:

Dunyanin en iyi koyun cobani kesin ve net senin gibiler vatanin yakasinsan dusmedikce coban gider coban gelir yeterki suru olsun.

yanıt30
yanıt14
esrefpasali:

koyun koyundur, cobanda coban , ali de coban velide coban hasanda coban,, koyun her zaman koyun gudulmeye mahkum///

yanıt2
yanıt0
Cabbar kar:

İstanbul başardı, ibb araç ve panolarda yazıyor. İstanbul yalan başardı, Gerçek kaybetti. İmamoğlu, Rahmetli Topbaş "in yaptığı hizmetlerle devam eden hazıra konan, beni şaşırtacak hjzmeti yok .

15
35
yanıtYanıtla
Firat Tas:

Terk et İstanbul'u sana hizmet verecek yere taşın sıkıntın kalmaz

yanıt26
yanıt14
Kara:

Makarna ile oy alanlar kent lokantasına kaybedince sinirler geriliyor..

27
9
yanıtYanıtla
Kaan Yaşar Aydoğan:

Tarım Kredi Kooperatifi marketleri . Tüm marketlerden daha pahalı satıyor karsız satış vardı . hey şey yalan üzerine kurulmuş....bir çok ürününde ne oldugu belli degil..

29
5
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

cehp seçmeninin en önemli iki kriteri vardır: birincisi ekonomi ikincisi ehli dünya yaşam. eğer yiyip içip yatıyorsa milli meseleler, değerlerimiz zerre umurlarında olmaz. ama bu tepki için cehp ye oy veren saygın halkımızı kastetmiyorum, solakları kastediyorum

12
18
yanıtYanıtla
Ali Er:

Evet , neredeyse biz de gidelim . Imamoglu ne attiysa millet kaniyor , halk iyiyi hak etmedigi icin haksizlar yonetir elbette.

7
22
yanıtYanıtla
Cafer KILIÇ:

Erdoğan kendisini ve cevresindeklerini görüyor fakir halkı görmüyor

21
7
yanıtYanıtla
Mustafa Gümüş:

siz ıstakoz yiyin rolex marka saatlerinizle mutlu mesut yaşayın..siz halkın derdine derman olamazsınız ancak din sömürüsü yapıp milleti dinden çıkarırsınız

21
6
yanıtYanıtla
Murat Erzine:

Sayın Çumhurbaşkanım daha ne anlamak istemiyorsunuz millet aö geçinemiyor sıkıntı içinde tabiki bir öğün ucyza yediği yemekle gün geçiriyor doğru söylemiş rahmetli Süleyman Demirelin dediği gibi boş tencere iktidar yıkar anlayın artık bu millet için bişeyler yapın

18
5
yanıtYanıtla
Sinan Bulduk:

Allah , Ekremin şerrinden bu ülkeyi emin eylesin…Ekrem , depremden sonra bu ülkenin başına gelebilecek en büyük felakettir..

5
16
yanıtYanıtla
Şenol Dogan:

biride cikipta sorunun en büyüğü ulkeye sokulup vatandaşlık verilen milyonlarca kaçak diyememişmi siz artık halktan kopmuşsunuz bunu her halden anlayabilirsiniz

17
2
yanıtYanıtla
Davud Doğrucu:

Dost acı söylermiş reis halktan o kadar kopuksunki her şeyi güllük gülistanlık sanıyor

17
1
yanıtYanıtla
Tırpan:

Sosyal Medya Fenomenlerine İmamoğlu nun ödediği parayı biri açıklasın....az uz para değil..

5
11
yanıtYanıtla
Harun Ateş:

Bu nasıl basit bir gerekçe

13
2
yanıtYanıtla
Sessiz Sessizz:

Sunu anlayin artik. Akp nin kaybetme sebebi Chp basarisi degil Akp nin basarisizligidir.

14
1
yanıtYanıtla
Serkan şıvkın:

Size oy veren bı seçmen olarak söylüyorum gerçeklerle yuzlesin artık

14
1
yanıtYanıtla
Enes Karaaslan:

erdogan bizim çök çok arayacagimiz bir lider biz bunun bilincindeyiz..

3
10
yanıtYanıtla
Halil Yarbaşı:

Reis büyük düşündüğü için insanların küçüldüğünün farkında değil seçim öncesi nereyi açsam kent lokantaları reklamını görüyordum bunlar asimetrik psikolojik taktikleri İmamoğlu sadece İstanbul da değil tüm Türkiye'de bir tek reklam ile seçimin kaderini değiştirdi Reisin acil şekilde toplumun içinden gelen genç danışmanlar alması lazım

11
2
yanıtYanıtla
murat kara:

haksız mıyım haberler comda mi çalışıyorsun 7/24 burdasin

11
1
yanıtYanıtla
Turan YILDIRIMOĞUZ:

AKP ye oy verenlere makarnacı diyenler, bu lokantalar sayesinde, çorbacı oldular. çorba sayesinde CHP ye oy verdiler.

4
8
yanıtYanıtla
Zeynel Kazgan:

Ülkenin cumhurbaskanin kentlokantasindan haberi yok Reise göre herkes ıstakoz yiyor maşallah.

10
1
yanıtYanıtla
Cerkes:

Millet vekilleri dışarıda yemek yemeyi meçlis lokantası gibi sanıyorlar.. musluğu kısacak sanız milletten değil kamudan kısın devlet dairelerinden kısın.. devlet dairelerinde emekli olanları çalıştırmyaın hemen emekli edin

10
0
yanıtYanıtla
habar mabar:

karabük te devren satılık

8
0
yanıtYanıtla
Osman Kara:

1.5 milyon insana bedava hizmet eden aş evlerini kapat 9 tane kafeterya aç... bu millet gerçekten çok değişik neyse.

2
4
yanıtYanıtla
Adem:

Sadece o mu.mülk Allahındır..fa mesela. Artık tepeden bakmasa millete birileri.bu millet çok yüksek gönüllü oysa;güzel cevap veren

5
0
yanıtYanıtla
yusuf:

Bu olay gerçek ise bu ülkeyi ya terketmek lazım yada bu ardaşları göndermek lazım. Bir MKYK üyesi böyle bir tespiti nasıl yapar. İnanılır gibi değil. Halen anlamadımı bu arkadaşlar sizi kaybettiren tek şey ŞİMŞEK ekonomisi

5
0
yanıtYanıtla
Adem:

Haksızmıyım lar siz bence ensonakhabere gidin yazın. Haksızmıyım..!!

4
0
yanıtYanıtla
Selman:

işte bu kafa kaybetmeye mahkumdur kibir abidesi adam birşey söylemiş azarlamak yerine dikkate alman gerekmezmi istişare diyordun ya hani işte adam istişare yapıyor ama müstekbiirin hoşuna gitmemiş dikdatör deyincede kızıyor kibir abidesi.

4
0
yanıtYanıtla
Uğur Deniz:

Reismin yemek fiyatlarından haberi yok ellam

4
0
yanıtYanıtla
Ferhat Bayram:

İmamoğlu neden mi kazandı kibir yok aşağılama yok hizmet var

3
1
yanıtYanıtla
Mehmet Kan:

Emekli emekli emekli.

3
0
yanıtYanıtla
Vodafone KARDELEN:

neydi buldum Musa Eroğlu yolun sonu görünüyor -))

3
0
yanıtYanıtla
bilen bilir:

Özeleştiri yapalım ama yapanın da haddini bildiririm dedi reis

3
0
yanıtYanıtla
ZAZA Burak:

Bir gün Krala 3 köylü gelir ve şikayetlerini dille getirirler.köylülerden biri kralın azından kötü bir kokuyu fark edip Krala azının koktuğunu söyler .kral ise kibirlenerek köylüyü zindana atırır, ama içine bir kurt girmiştir gece uyuyamaz sabah vezir ve çevresini toplayıp burunlarına üfler, koku geliyormu azimdan diye sorar hepsi yok efendim öyle şeymi olur derler hepsi ,ama kral rahat etmez tüm doktorları toplayıp kendini kontrol ettirir .doktorlar kralın midesinde yara tespit edip krala efendim midenizde küçük bir yara vardi kesip aldık yoksa ilerde kansere neden olabilirdi derler ,kral hemen zindana atığı köylüyü serbest bırakıp yanindaki şakşakçıları kovar .bizimkinin tek suçu uyanmak istemiyor içine kurt düşmüyor :)

2
0
yanıtYanıtla
ömer ihsan muşlu :

BEŞ TEPEDEKİ CAMİYE DÜNYA KADAR PARA HARCADIN YOLLARDAN KÖPRÜLERDEN BU MİLLETTEN VERGİ ALIYORSUN CAMİLERİDE BEDAVAYA YAPMADIN ÜLKENİN MADEM KAYNAKLARINI CAMİ YAPMAYADA HARCADIN CAMİYE GİDENLERDE VERGİ AL AÇIKLARINI KAPAT.

1
0
yanıtYanıtla
Bulent Alaylı:

Secim kaybetmenin birçok nedeni vardır. Bir nedenle secim kaybedilmez. Kent lokantaları da bir neden olabilir. Tahlil etmeleri gerekir. Mesela emekliler var,suriyeli sorunu vqr. Mesela teşkilatlar sorunu var,aday sorunu var. Var var var. Ama MKYK ve diğer toplantılarda bunu anlamayanlar olduğunu da görmüş olduk.

1
0
yanıtYanıtla
Kadri Sabancı:

demek oluyorki sayın cumhur başkanının bazı şeylerden haberi yok acaba ilgilenmiyormu yada onu uyaran yok

0
0
yanıtYanıtla
Süleyman Demir:

reis başımızın tacı

0
0
yanıtYanıtla
Adem:

Zamanında da davulu delen Jaguar diye amblemi olan parti kurulmuştu Bir şeyleri protesto için. Bazen tek bir laf bile her şeyi değiştirebilir

0
0
yanıtYanıtla
Zeynep Beyza Yavuz:

Terk et derken bu adamlar vatandaşa hizmet etmeye geliyor yaptığı hizmeti beğenirsiniz yada beğenmezsiniz başarılı olursa bir daha ki seçimde tekrar seçilir olmazsa zaten gider Şimdi burada vatandaşa terk et o zaman vs. Geçmiş zamanda da insanlara Moskova'ya gidin diyorlardı. Siz siyaset ile ilgilenmeyi lütfen gidin futbol basketbol takip edin siyeset sizin baktığınız gördüğünüz gibi değil çünkü

0
0
yanıtYanıtla
Hsn:

Allah bu ülkeyi chpliler den korusun,beterin beteri var

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title