Haberler
Güncelleme:

Pakistan seçimlerinde son durum! Sandıklara tutuklu eski başbakan İmran Han damga vurdu

Pakistan'da yapılan seçimlerde Ulusal Meclis ve eyalet meclisleri için sonuçlar büyük oranda açıklandı. 266 sandalyenin yer aldığı mecliste 220 sandalyenin dağılımı belli oldu. Gelen ilk sonuçlara göre tutuklu eski Başbakan İmran Han'ın partisi Pakistan Adalet Hareketi (PTI) destekli bağımsız milletvekilleri 90, eski Başbakan Navaz Şerif'in liderliğini yaptığı Pakistan Müslüman Ligi-Navaz (PML-N) ise 62 sandalye kazandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (17)

Mehmet Gazanfer:

Bizim şeriatçiler pakistana gidebilir tam onlara göre bir yer demokrasinin kitabının yazıldığı yer Pakistan

39
217
yanıtYanıtla
Orkun Can:

Burası Müslüman bir ülke biz niye gidelim. Sen bundan rahatsızsan yürü git vatikana. Demokrasinin kitabı zaten vatikanın siz kölelerine verdiği emirler üzere yazıldı. Tamda vatansızlara göre bir yer

yanıt3
yanıt0
Dürüstçe:

Burası benim toprağım… ve sonuna kadar şeriatı destekliyorum. Çünkü Müslümanım. Bu arada hiçbir yere de gitmiyorum. Ne yapacaksın?

yanıt59
yanıt18
Kısa Hayat:

Bu toprakları Allah Allah diyerek aldık denyo.az kaldı sizi de kovalayacaz

yanıt36
yanıt8
Mehmet Gazanfer:

gitmeyinde ülkeyi pakistana çevirin aferin size iyi yoldasınız tam gaz devam

yanıt0
yanıt3
Mehmet Gazanfer:

dürüstçe önce suriyeli şeriatçileri sonra sizi göndereceğiz

yanıt0
yanıt3
Raşit Gungor:

bu millet kurtuluş savaşında da şer-i idi şehadet şerbetiyle ölür, Allah diye taarruz ederdi. hatta ordunun başında Fevzi Çakmak gibi Karabekir gibi namaz kılanlar da vardı.. şimdide aynı hedef kızıl elma ölürsek şehit kalırsak gaziyiz.. Hayırdır siz kimsiniz.. beğenmiyorsan Laik Fransa orada güle güle...

yanıt2
yanıt0
İbrahim Demirel:

Bladerim bugün bu ülkede savaş olsa o şeriatçı deyip de sevmediğin kişiler bu ülkeyi müdafaa edecektir geçmişte olduğu gibi. Bu ülkeden ilk kacacak kisiler ise sizlersiniz. Şu memleket için canını verecek bir tane kemalist tanımadım. Adamın resmini ismini kullanıp ekmeğini yemeye çalışıyorsunuz.

yanıt3
yanıt0
Orkun Can:

Burası Müslüman bir ülke, rahatsızsan vatikana gidebilirsin. Tam vatansızlara göre bir yer

yanıt3
yanıt0
Emin Tas:

Pakistan Türkiye tanıyan ilk ülkelerde dir pakiler gerçek türk dostu dur

167
12
yanıtYanıtla
Muhammed Erden:

Hatta Türkiye’ye nükleer bomba atana atarım ayağınızı denk alın diyen bir ülkedir..

yanıt0
yanıt0
Mark Kolçak:

Pakistalıların giyim tarzı çok güzel gözüküyor. Sanki baya manalı insanlardırlar. Çok, çok eski zamanlardada haberlerde görmüşdüm Pakistanlılar GOLF arabasına güneş paneli takmışlardı. Sanki benin gibi düşünen insanlardırlar. Ben şu an Türkiyedeyim. Acaba Pakistana gitsem beni kabul ederlermi aralarında ? Acaba onların dillerini konuşabilecekmiyim ? Ben sadece Türkçe ve İngilizce biliyorum.

18
28
yanıtYanıtla
Atilla Han:

Sümer yanliz pakistanda nefes alan herşeye...

yanıt4
yanıt8
muhammet demirkapı:

Yunanistanın sahilleri ne güzel, oraya gidebilsek keşke, oradan roma. Floransada ne güzel heykeller var. En sevdiklerimizden. Fikir ve aidiyet olarak da oraya kendimi yakın hissediyorum. Hem Müslüman düşmanlığım da var. Türkiye’de Müslüman çok, oraya aitmişim gibi. Acaba Yunanistan’a yani atalarımın topraklarına mı taşınsam? (Sarkastik for idiots)

yanıt17
yanıt29
Mark Kolçak:

Roma'ya gitsen mutlaka turistler olduğu için herşey çok pahallı olur. Turistlerin olduğu yerlerde herşey hep pahallı oluyor. Bu sebepden dolayıda Türkiye'de bile.. mesela Antalya gibi bir yere gitmek istemem çünkü anladığım kadarı ile Turistler oraya gidiyor çok. Yani orada mutlaka ucuz bir ev bulamam.

yanıt6
yanıt10
Atilla Han:

Buna oy verenler Amerikan uçaklarının tekerlerine tutunur kaçmak için geberir yakında

2
0
yanıtYanıtla
Kısa Hayat:

İlanında eski cumhurbaşkanı gelse var ya tadından yenmez.adını unuttum.kirli sakallı mühendis miydi tam hatırlamıyorum.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title