Haberler
Güncelleme:

Mossad'a çalışan ajanlar sağlık kontrolüne götürüldü

MİT, İsrail dış istihbarat servisi Mossad'a çalıştıkları gerekçesi ile 34 kişiyi gözaltına almıştı. Sorguya alınan şahıslar, sağlık kontrolüne götürülürken kameralar tarafından görüntülendi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (35)

Zonguldak’lı Şükrü :

Hacı hoca tesettür görünümlü ajanlar. Cemaatlerin giyim kuşam noktasında kendilerini gözden geçirmeleri gerekir. İslamiyete ciddi zarar veriyor. Bunun farkına varın.

265
86
yanıtYanıtla
Mehmet emin Sade:

Öncelikle laikçiler kendilerini gözden geçirmeli çünkü yüzde doksanı onlar gibi giyinmiş.kendinize yeni modeller bulun

yanıt163
yanıt180
Mustafa Yaşar:

Tarikat ler yeni tip birşey giyerse bu ajanlar yeni tipe geçmez mı? Peki senin mantığınla söylüyorum. şuan giydiğimiz elbise avruanın giydiği elbise. Eee şimdi bizler Avrupa ajanı olabilirmiyiz. Bu olayı bile cemaate getirdin . Ne diyeyim.

yanıt70
yanıt43
Zonguldak’lı Şükrü :

Olayı cemaatlere getiren sizin mantığınız, algılamanız. Mevzu bahis İslamiyettir, İslamiyette ise iman esastır, şekil değil. Eğer İslamiyete düşmanlık yapılacaksa taşıdığı unsura bakılır, o unsur üzerinden faaliyetini gerçekleştirir. Lavrens Osmanlı’yı Arabistan’da yıktığında şeyh görünümlü bir ajandı. Bugün cemaatler kolay lokma, istismara açık. Bunu unutmayın. Söylemim cemaat düşmanlığı değil.

yanıt45
yanıt15
Demir Acer :

Zonguldak’lı Şükrü :sonuna kadar haklisin yerinde bir yorum

yanıt11
yanıt2
Blackened:

Kılık değiştirmek bu kadar zor olmasa gerek! Jean giyip küpeli dövmeli dolaşsa sekulerler giyimine dikkat etsin, tufaya gelmesin mi diyecez? Atatürkçü kisvesiyle dolaşsa Atatürkçüler oyuna gelmeyin mi diyecez nedir yani? Ajan yahu ajan cemaatçi kılık kıyafetini değiştirse bunlar bir sonraki şekle uyum saglamayacak mı sanıyorsun?

yanıt3
yanıt3
Hikmet Tan :

Sen kafanı yorma ehli sünnet cemaat tarikatlara sızamazlar peygamberimizin güzel lafı ile noktalıyalım müminin ferasetinden korkun bu sadece cemaat tarikat olarak algılanmasın imanı kamil olana sızamazlar

yanıt3
yanıt2
mahmut:

kardeş, 34 taneden 2 tane si öyle giyinmiş öbür tür4lü giynenler ne olacak? sen giyersen öyle giyinecekler. işin kuralı bu

yanıt1
yanıt0
Alkurt:

Zonguldak Sükrü, yerden göge haklisin, cemaatlar Türkiye icin büyük tehlike..Ama cehalet ler tarikatlarin cok tehlikeli oldugunu anlamazlar.

yanıt0
yanıt1
MASARİ:

Gönderin hepsini sınır dışı, boşaltın biraz ülkeyi adım atacak yer kalmadı bunlardan.

142
20
yanıtYanıtla
Koray Ay Ay:

MASARİ çok güzel bir yorum yapmışsın bunu bile beğenmeyen 17 kişi çıkmış. haberdeki insanları savunacak kadar hainleşmişler anlamıyorum

yanıt24
yanıt1
Sabahattin Polat :

YAZIK YA, MOSSAD NE YAPSIN BU GARIBANLARI. ADAMLAR UYDULARLA HERSEYI HALLEDIYOR. AYRICA SIZ ASIL MEDYADA BUROKRASIDE POLITIKADA VE IS ADAMLARININ ARASINDA AJAN BAKIN.

70
61
yanıtYanıtla
Ayşegül Öztabak:

sen de mi mossad adamısın mossad her kılığa girer ajanlarınada her kılığa sokar. hayranlığının sebebi ne sabahattin polat

yanıt63
yanıt36
Sabahattin Polat :

Ayşegül İsraile demiri ve çeliği siz petrolünü de kardeş ülkeniz Azerbaycan satıyor.

yanıt40
yanıt13
Hasan Aksoy:

Yazıklar olsun diyecek birşey bulamıyorum. Zalime nasıl bilgi sızdırırsın Allah'ın dan bul.dicem Allah'a inandıklarını da sanmıyorum

103
22
yanıtYanıtla
ömer kahvecioğlu:

Çok uzatmaya gerek yok Vatana ihanetin bedeli bellidir ...!

105
6
yanıtYanıtla
Atilla Han:

Haci hoca tarikat cemaat takimi yine

30
35
yanıtYanıtla
HALİS ER:

salaksın atilla

yanıt8
yanıt5
M.E Ö:

Bunların kılık kıyafetleri özerinden kimseyi suçlamayın o kisveye bilerek giriyorlar belki

38
16
yanıtYanıtla
serdar büyükbayraktar:

artık deşifre oldular mossad bunları kullanmaz ayrıca vatana ihanettin bedeli idamdır

26
14
yanıtYanıtla
zırzop:

Kıyamete yakın şeytan hutbeye çıkıp imamlık yapacak unutmayın herkes herkesin kılığına girebilir, içimizde çok lewresler çıkacaktır her dönemde her daim dikkatli olmakta fayda var

11
10
yanıtYanıtla
Muharrem Güreli:

Sıkın kafasına ne uğraşıyorsunuz

10
9
yanıtYanıtla
Remzi Zabin:

Bu islam düşmanlığınız nereden geliyor acaba

11
6
yanıtYanıtla
Halil Yarbaşı:

Bunlar şimdi cezaevini girecek ve ödediğimiz vergilerle yemek yiyecekler

8
6
yanıtYanıtla
Metin Mert:

Bu kadar adamı hastaneye götürene kadar hastaneden 2 doktor alıp emniyete getirsenize.

4
10
yanıtYanıtla
HALİS ER:

idammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

8
5
yanıtYanıtla
Ergün Erkuş:

BUNLARI 1 OCAKTAKİ YÜRÜYÜŞTEKİ İNSANLARA VERECEKTİN,,

5
7
yanıtYanıtla
tahsin bueyuekkol:

Ne işleri var sağlik kontrölünde bunu anlamiyorum. Sağlam olmasa zaten ya yatay ya hastanede. Gereksiz . Hemfn hapise en doğrusu.

2
10
yanıtYanıtla
Servet BÖLÜK:

ALLAH belanızı versin sizin. Kanı bozuklar. Bunlar yüzünden kimbilir önemli mevkiide kaç can öldürüldü. Kaç bilgi israile sızdrıldı?!!

5
6
yanıtYanıtla
Mustafa TekkaleMMM:

ülkeye mossad da doldu moskov da doldu ermeni de doldu arap da doldu, kolombiyalıda doldu, cezayirli de doldu, faslı da doldu, tacik de doldu afgan da doldu... doldu da doldu.

3
7
yanıtYanıtla
Öznur:

Dikkat çekmemek için baş örtüsü ve sakal taktiği. Yıllar geçse de yöntem değişmiyor. IŞİD gibi Amerikan İsrail ortaklığı ile kurulmuş eli kanlı örgütte de aynı. 1 taşla 2 kuş hesabı. Hem İslam'dan soğutuyorlar hem gemilerini yüzdürüyorlar.

7
0
yanıtYanıtla
Demir Acer :

sakakki entarili; tekkeler bak ajanlar cikiyormus icinizden bunlarin hakki idam gonderin hepsini pakistana onlar bizin adimiza idam ederler

2
4
yanıtYanıtla
elazığ:

bunlar kimin çoçukları

1
0
yanıtYanıtla
Demir Acer :

Mustafa Yaşar:sen sakalini koy entarinide giy keyfine bak

0
1
yanıtYanıtla
İsmail oruç :

Bu işlerin biraz gizli yürütülmesi gerekmez mi iki gündür şurda yakalandı şurya götürüldü şu kadarı şu milletten yok sağlık kontrolüne götürüldü normal haber gibi bağıra çağıra nerde kaldı gizlilik.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title