Haberler
Güncelleme:

TÜSİAD: Müfredat çalışması oldubittiye getirilmemeli

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD), Milli Eğitim Bakanlığı'nın yeni müfredat çalışmasıyla ilgili, "Gerçek beka meselesi olan eğitimde müfredat değişikliği oldubittiye getirilmemelidir. Müfredat çalışmasında yer almış kişi ve kurumlar, yapılan ihtiyaç analizleri, çalıştay sonuçları gibi bilgi ve belgelerin kamuoyuna açıklanması faydalı olacaktır." açıklamasını yaptı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (5)

Suat Saldıran:

Bunlar beğenmiyor sa mutlaka faydalıdır

6
6
yanıtYanıtla
HALİS ER:

İstediğimizi yaparız sana ne

2
7
yanıtYanıtla
Yusuf Çağrı Ceylan:

TÜSİAD Efendi rahatsız olduğuna göre, Bu müfredat doğru demektir.

2
4
yanıtYanıtla
DEVLET BAŞA:

Yüksek düşüncelerinizi TÜSİAD, yani ihracat ve ithalatın başı olarak sizlerin başarması gerekmektedir. Dünyanın hiç bir ülkesinde olmayan ticari stratejileri araştırmak, bulmak, keşfetmek ve uygulamak esasları ile çalışmaktır. Vede tüm bunları yapmak yasakta değildir. Önce siz bulun siz yapın halkta bunlar çok başarılı bunların sözü dinlenir diyebilsin.

2
1
yanıtYanıtla
Tolga:

Siz müfredat la degil sömürdügünüz iscilerin aylik maasini nasil yükseltiriz, haftanin 5 günü calisma günü, senelik izin 30 gün, hastalik ve hamilelik döneminde maaslarin aksamamasi, resmi tatil günlerinde iscilerin gercekten izinli olmasi örnegi bugün sözde isci bayrami insanlar calisiyor ne anladik bu bayramdan bunlarla kafanizi yorun gündem degistirmeye kalkmayin birde vergilerinizi adam gibi verin, holdingler kac kurus vergi veriyor, sifir. Türkiyenin kaymagini yiyorsunuz insanlari modern köle gibi kullaniyorsunu adam gibi hem iscilerin hakkini verin vevergilerinizi ödeyin ayrica bu modern kölelige de bir son verin…bilmem anlatabildim mi?

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title