Haberler
Güncelleme:

Yine birbirlerine girdiler! Fenerbahçe'den Dursun Özbek'e zehir zemberek yanıt

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a yönelik açıklamalarına Fenerbahçe'den jet hızında yanıt geldi. Fenerbahçe'nin yaptığı açıklamada, "Utançla İzledik Bugün Dursun Özbek'in Kulübümüzü de hadsizce hedef aldığı, 'Ey Fenerbahçeliler, ey Beşiktaşlılar. Bölge insanı çok kötü durumda. Biz bugün temel atma törenine geldik TOKİ'yle. 100 tane de gelin siz yapın. O ki yeşil sahada geçemiyorsunuz, burada geçin' sözlerini utançla takip ettik" ifadeleri yer aldı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (11)

Üye:

Doğru söylemiş Dursun Başkan

115
80
yanıtYanıtla
emin yıldız:

dursun bir yerde dursun konuşdukca batıyor.

yanıt72
yanıt84
Hakan Ucan:

Dursun sen bırak FENERBAHÇE ile uğraşmayı , okşat yanağını al kupaları..

88
86
yanıtYanıtla
İsmail Sari:

biz sizleri okşuyoruz ve şampiyon oluyoruz????????

yanıt52
yanıt26
Murat Yıldırım:

Gs Tff yi Tff Gs yi oksuyor Sn Tursun oyle diyor ve yeni gelecege yatirim yapiyor :)

yanıt27
yanıt23
Veysel null:

yaw siz utanma duygusunu bilir miydiniz? utançla izleyebiliyor musunuz gerçekten? bundan şüpheliyim de.... hahaha

59
57
yanıtYanıtla
Sinan Bulduk:

Boş yapma ev yap fener…

65
32
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Dursun Özbek bu sefer çok doğru söylemiş. Tebrikler. Fitnecibaşı Ali Koç havanda su dövmeye devam etsin. 2024 yılı süper lig şampiyonluğu şimdiden Galatasaray a hayırlı olsun.

62
20
yanıtYanıtla
SadeceGerçekler:

Kendi stadını TOKİ'ye yaptıranın cebinden konut için para mı çıkacak sanki:)) Yanaklar okşandı, iki de makas aldırır, olur biter:))

32
31
yanıtYanıtla
Selcuk Hatir:

Siz yapın devlet öncelikle yabancılara versin evleri. Çekilen kuraları gördük, ya suriyelilere yada akp milletvekillerinin çevresine çıktı.

3
2
yanıtYanıtla
Fedai-14:

Emlak Konut GYO, Galatasaray Florya Metin Oktay tesislerindeki arsasını sattı. Satış 1 milyar 171 milyon 800 bin TL'ye gerçekleşti.2 Mar 2023 Daha önce arazinin 21 dönümlük bölümünü elinde bulunduran Galatasaray, Florya'da toplamda 62 dönümlük arazinin sahibi oldu. Galatasaray Kulübü'nden Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, “Emlak Konut, Florya arazisinin kalan kısmının Galatasaray'a satıldığını duyurdu.2 Mar 2023

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title