Haberler
Güncelleme:

İTO Başkanı Avdagiç: Asgari ücret 1 yıllık açıklandı, iş dünyası bütçelerini buna göre yaptı

İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, seçim öncesinde ara zam geleceği iddia edilen asgari ücretle ilgili açıklamalarda bulundu. Avdagiç, "Asgari ücret yıl başında 1 yıllık açıklandı. Bütün iş dünyası bütçelerini buna göre yaptı" dedi. Merkez Bankası'nın sıkılaştırma adımlarını da yorumlayan Avdagiç, "Enflasyonu aşağıya çekeceksek, hiç kimsenin konfor alanına giriş yapmadan bunu dünyada başaran hiçbir ülke yok" ifadelerini kullandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (3)

Ahmet Yazıcı:

İş dünyası buna göre hazırlandı diyor. Kar paylarınız asgari ücretin 3 katını ödemeye yeter be .

14
2
yanıtYanıtla
Ercan cıftcı:

İş dünyası ürünlere şimdiden % 30 zam yaptı ama... madem hesabı o şekilde yaptınız ürünleri Aralık 2023 fiyatları ile satın.

8
1
yanıtYanıtla
Yorumcu Davut :

karınızdan küçük bir kısım ayırsanız bile personele fazlasıyla yeter. üst düzel müdür ve ceol arınıza verdiğiniz huzur hakkı ya da refah payından biraz kısıp personele verseniz yine yeter ama yoook. konfor alanıymış, konfor mu bıraktınız insanlarda. sizin eşleriniz çocuklarınız konfor içinde yaşıyor vatandaş değil.

9
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title