Haberler
Güncelleme:

Kopya çekerken yakalanan öğrenci öğretmenini bıçakla yaraladı

İstanbul'da okul müdürü İbrahim Oktugan'ın okuldan atılan yabancı uyruklu bir öğrenci tarafından vurularak öldürülmesi Türkiye'yi ayağa kaldırırken bir kan donduran gelişme de Elazığ'da yaşandı. Limak Ortaokulu'nda sınav sırasında kopya çekmeye çalışan bir öğrenci, kendisini yakalayan öğretmenini bacağından bıçakladı. Yaralı öğretmen hastaneye kaldırılırken, olay sonrası öğrenci gözaltına alındı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (20)

sağdan muhalif:

Güzel ülkemin neresinden tutsan elinde kalıyor artık. Acınacak haldeyiz ve bu gidişin düzeleceğine dair hiçbir umut yok.

217
3
yanıtYanıtla
Hek Tor:

İNTERNAL yüzündendir, acilen müfredattan çıkarılmalı ve böyle olaylara neden olmamalı... muahahhaahaa, çok yaşa MEB.

yanıt3
yanıt18
Hek Tor:

Aaaaa, İntegral yazmadım yayınlanmaz diye İnternal yazdım, filitreden geçmiş vallaaaa.

yanıt0
yanıt0
Mavi Balık:

öğretmenmi kaldı birçoğu kırmızı pasaportla hafta sonu nereye uçsam derdinde,çocuklara 5-6 saat eğitim !!!! veriyorlar akşama 25-30 sayfa ödev çocuklar bunalımlarda aileler ödev yaptırmak için kırk takla atıyorlar bide öğretmenlerin bitmek bilmeyen o kitabı alın,bu etkinliğe katılın,sınıfta 2 tane yüksek zekalı çocukta yakaladımı bütün ilgi alaka o 2 çocuğa verirler diğer çocuklarıda aşağılarlar sanki o ileri zekalı çocuklar kendi eseriymiş gibi övünürler,işte eğitim sisteminin geldiği nokta..

yanıt15
yanıt37
Alkurt:

Cehalet...Ögrermenleri doktorlaari rahat birakin

132
10
yanıtYanıtla
Gamer Amca Tv:

ögretmenler yeni nesil sizlerin eseriniz..

59
64
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Hayır, ailelerin eseri....

yanıt52
yanıt7
Random Teacher:

Yeni nesil, iş bilmez bakanlığın ve şımarık velilerindir, öğretmenlere bırakmadılar, sonuç ortada.

yanıt48
yanıt4
Turgut Aydoğdu:

Bizim okuldada bıçak getiren var. yönetime atın diyoruz atmak için 5 disiplin cezası alması lazım diyor 5 disiplin cezası içinde toplam 45 kere uyarı alması gerekiyormuş.

116
1
yanıtYanıtla
Muammer YILMAZ:

illa birinin canı mı yansın?

yanıt37
yanıt0
Şerife SorhanSorhan:

okullara x-ray cihazı şart oldu....

103
3
yanıtYanıtla
Mutlu Sutcu:

Bu ülkede öğretmenlik yapmak suç mu

77
1
yanıtYanıtla
Murat Celik:

CHP'nin Z kuşağı

13
57
yanıtYanıtla
al alabilirsin:

musluk akmaya devam etsin diyorsun yani murat celiksiz

yanıt1
yanıt0
AdamınBiri:

z kuşağı çok kötü yerlere gidiyor. özgürlük diyerekten her türlü kötülüğü yapmaya başladılar.

32
3
yanıtYanıtla
Fuzaye:

Güzel memleketim güzel yurdum, Her gün bir haber, her gün vahim durum, Artık caydırmalı yasa, bir dur demeli, Kırmalı eğitimciye uzanan kanlı eli, Ne öğrenci, ne veli, ne deli Geçiremesin aklından şiddeti…

19
0
yanıtYanıtla
Mavi Balık:

1-bu ülkede ceptelefonu ve bilgisayardan oynalılabilen şiddet içerikli oyunların yasaklanması lazım.2-bütün öğretmenlerin peryodik olarak pisikolojik testten geçmesi lazım çünkü çocuklar dijital oyun bağımlısı olup gerçek hayatta bağlanmaktan uzaklaşıp şiddet eğilimine girmeye başladı,öğretmenlerin bazıları ise kutsal mesleklerinden uzaklaşıp ay sonu maaşı ve tatil günlerini kovalamaya başladı.

0
5
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Hemen adli kontrolle salıverilsin. Alıştık nasılsa. Bir de ceza evlerinde boşuna yer mi kaplayacak. Salı gitsin , birkaç kişi daha nasiplensin..

4
1
yanıtYanıtla
Güven önemlş:

şu dönemde veliler çocukları şımartıyor, sözde arkasında duruyor, kimseye alt kalma diye öğütlüyor, okula gidip öğretmenlere karışıyor. öğretmenler zor durumda Allah öğretmenleri korusun

4
0
yanıtYanıtla
al alabilirsin:

birakin her seyi z kusagina baglamayi bundan 20 sene once de siz 13 yasindaki kizlari, erkekleri evlendirdiniz. olan cocuklardan ne performans bekliyorsunuz? igneyi kendine , cuvaldizi baskasina. yerse.

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title