Haberler
Güncelleme:

Beşiktaş'taki yangından yeni detaylar! Açılış bayrama yetişsin diye işçilere Ramazan bitene kadar süre vermişler

Beşiktaş'taki 29 kişinin can verdiği yangına ilişkin şüphelilerin ifadesi alındı. Şüphelilerin ifadelerinde yangına sebebiyet veren ve güvenlik zafiyeti yaratan ihmal zincirleri ortaya çıktı. Tadilat sırasında metal kaynak işlerini yapan işletmeci Kahraman E, "En az bir ay çalışmamız vardı; ancak bize ramazan ayı bitmeden tadilatın bitmesi gerektiğini, aksi halde bayramda mekanı açamayacaklarını ve bunun maddi kayba yol açacağını söylediler" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (5)

İsmail oruç :

Bu yangında hayatını kaybeden garibanlara çok üzüldüm.allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin.sorumlular inşaallah hak ettikleri cezayı alırlar.

7
1
yanıtYanıtla
Rasim Yilmaz:

Olan oldu artık Allah C C ölenlere rahmet eylesjn inşallah. Bu gibi işlerde mutlaka ulemaya danişilmasi lazım .Yaptigimiz işin kime ve neye hizmet ettigini bilincinde olarak iş alırsak Allah C C razı olur inşallah bizden..Yoksa durum vahim ..

1
6
yanıtYanıtla
utku bulam:

Ramazanda yapmayın sahibini sinirlendirmeyin başınıza iş acmayin

0
6
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

piyasada ustayım diye iş yapanların yüzde doksanı işlerini baştan savma yapıyorlar yirmi beş sene önce dairenin kapısını değişirken işçiler kapıya önlem almadan kaynak yapıp fayansları parkeleri mahvettiler onları durdurmasam evin ağzını burnuna getireceklerdi

0
0
yanıtYanıtla
Ferhat Çkmk:

benim anlamadığım ramazanla oruçla işi olmayanın bayramlarda eğlencenin dibine vurmak için herseyi yapması.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title