Haberler
Güncelleme:

Yağışsız havada sel suyu paniği! Otomobil sürüklendi, vatandaş neye uğradığını şaşırdı

Şanlıurfa'da, yağışsız havada gelen sel suyu paniğe neden oldu. Bir otomobilin sürüklendiği selde şu ana kadar herhangi bir can kaybı yaşanmazken, olan bitene kimse anlam veremedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (4)

A B:

Daha dün ki haberde 351 kaçak gömülü Trafo haberi geçmişti ne desek anlamak istemezler. Anlayana ne mutlu

68
2
yanıtYanıtla
Marko Apostolidis:

bence allahı fazla zorluyoruz... dün bir ayet okudum.... kıyamet kopuncamı dediklerimin doğru olduğuna inanacaksınız?.... ve zaten bir tane daha var.... siz değişmedikçe ben değişmem, ben dayanıklıyım (sizin nefes çabuk kesilir).... ben kimseye zulm etmem (sadece hesabı görürüm).... ve.... şeytan allah af eder diyerek sizi aldatır.. ve neden gidip allahtan af diliyorsunuz? şeriate göre mağdur af etmeli... uyan? yok.... allahı fazla zorluyoruz...

43
16
yanıtYanıtla
Marko Apostolidis:

şeriate göre birini zarara sokup allaha "af et sen büyüksün" demek boşuna zahmet... mağdur af etmeli... mağdur ağlarken allah yapanı af ederse, birde allah yapanla işbirliği yapıp birde kendisi mağdura vurmuş olur, yedi iki yerden zarar.. türkiyede ben insanların birbirinden özür dinlediklerine inanmıyorum...ayet: herkese yaptığını düzeltmesi için müddet veririm, müddet bitincede ertelemem...bu cefa ve afetler müddeti bitmiş günahların bedeli olmasın?

yanıt10
yanıt4
Davut :

Ayetlerden çıkardığın fikrini iyi niyetle anlatmışsın sanırım. Yalnız kelimesi kelimesine hatta noktasına kadar doğru olduğundan emin değilsen ayette böyle yazıyor denmez, bu ayetten bunu anladım daha doğru. İkincisi hiç birşey Allah'ı zorlayamaz. Bu olanlar da bizim aklımızın yetemeyeceği şekilde Allah'ın iradesi ile olmaktadır. O hesap gününün sahibidir.

yanıt6
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title