Haberler
Güncelleme:

Ramazan Hoca'nın katilini ele veren detay! Babasının iş yeri çay ocağına yakın bir yerdeymiş

Sosyal medyada 'Diyarbakırlı Ramazan Hoca' olarak tanınan Ramazan Pişkin'in öldürülmesine ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Katil zanlısı Erkan B.'nin Pişkin'i tanıdığı ve çay ocağına gidip hiçbir şey söylemeden göğsünden 3 kez bıçakladığı öğrenildi. Erkan B.'nin babasının Ramazan Pişkin'in çay ocağına yakın bir yerde iş yerinin bulunduğu ve iki kişinin birbirlerini bu sebeple tanıdığı belirlendi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (15)

Yavuz sivas:

Nolduu hani hacilar hocalar tarikatlar yaptirmisti bu cinayeti??adam dukkan komşusu cikti bundan sonra iftira atmadan bikez daha düşünün

51
119
yanıtYanıtla
S Y:

Dükkan komşusu hacı hoca tarikat olamazmı. Adam tipine baksan ne olduğu anlaşılır boş boş yorum yapıyorsun.

yanıt69
yanıt26
MIHTAR:

Tarikatların ramazan hocayı hedef göstermesi. Şehit edildikten sonra takındıkları tavırlar. Tarikatların hırpalanmış imajını yerlebir etti.

yanıt44
yanıt9
Dürüstçe:

İftira atmaya devam edecekler kardeş. Çünkü din düşmanlarının huyu bu. Sen ALLAHtan korkarsın iftira yalan büyük günah dersin ama din düşmanlarının öyle değerleri yoktur. ramazan hoca’nın öldürülmesi umurlarında bile değildir.

yanıt14
yanıt26
Şerit Metre:

elbette tarikatların bunu yapmasını bekleme. elleriyle olmasa da dilleriyle yaptırmıştır. zaman gelecek en büyük hatanızın bu cemaat ve dernekleri kapatmadığınız için olduğunu anlayacaksınız.

yanıt25
yanıt12
Mehmet Tel:

Tarikatları ele vermemek için oyun içinde oyun

66
25
yanıtYanıtla
Alkurt:

Tarikatlari örtbas etmek icin, tarikat üyeleri iyi calismis

47
20
yanıtYanıtla
Dürüstçe:

Haydaa… hiçbir delili olmadan tarikatçılara ve hocalara saldıranlar için büyük hayal kırıklığı. Şimdi pkk ‘li ya da din düşmanı biri çıkarsa din düşmanları çok üzülecek. Çünkü dertleri merhum ramazan hoca değil, direk islam düşmanlığı

13
28
yanıtYanıtla
MIHTAR:

Diyarbakırada yazıklar olsun. Böyle bir değere sahip çıkamadılar. Çıkar gurupları, riyakar keçilerin arasında bir tığa tarafından şehit edildi.

31
2
yanıtYanıtla
Furkan Kutlay:

Çok doğru söylüyorsun Vallahi bende Diyarbakırlıyım ama yazıklar olsun ki böyle bir değere sahip çıkamadılar Diyarbakır eskisi gibi değil yiğit diyarı idi şimdi ise Teneke diyarı

yanıt27
yanıt1
Yavuz sivas:

Bikere dahi olsun ALLAH icin ehli sünnet hocanın bir sohbetinde bulunmus bir insan boyle bir işe kalkisamaz,kalkismaz..o yuzden iftira atmayin vebali büyük olur altindan kalkamazsiniz

5
0
yanıtYanıtla
Yavuz sivas:

Tabi kizarsiniz tarikatlara cemaatlere...dağlara pkkli terorist cikmasina engel oldukları icin oyle degilmi selefilerr??

3
1
yanıtYanıtla
Serkan Ferit:

Sosyal medyayı emniyet müdürlüğü ekipleri biraz araştırma yapsa katil ve saz ekibi hepsi ortaya çıkar tarikat cemaat varmı yok mu. Ramazan Hocanın kanı yerde kalmaz elbet hepsini emniyet görevlileri çözecektir.

0
0
yanıtYanıtla
Serkan Ferit:

Sosyal medyada emniyet biraz araştırma yapsa azmettiricilerde hepsi tespit edilir. Bu katil ile hangi hocanın resimleri var bulunur.

0
0
yanıtYanıtla
ahmet SAHİN:

Acaba Zeytinburnu’ndan yola çıkmadan önce kimlerle konuştu ?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title