Haberler
Güncelleme:

Özgür Özel'den eleştirilere yanıt: Her partiyle ne kadar ilişkimiz varsa DEM'le de o kadar var

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, önemli değerlendirmelerde bulundu. DEM Parti üzerinden gelen eleştirilere yanıt veren Özel, "Her siyasi partiyle ne kadar ilişkimiz varsa DEM'le de o kadar ilişkimiz var." dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (8)

haksız mıyım:

hiçbir şey söyleme özgür. tencere kapaksınız. işte bundan dolayı size oy vermez bu millet. teröre hoşgörü olmaz

75
26
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Abartmayın DEM ile olan ilişkileri ellerini öpecek kadar, fazla samimi sayılmazlar...

44
18
yanıtYanıtla
iamgokcen:

CHP Hatalarını düzeltmeye çalışıyor yıllarca CHP'nin kürtlere yanlış yaptığını anladı şimdi kürtleri kucaklıyorlar önemli olan yaptıklarından ders çıkarmaktır. geçmişte yaşanan olayları unutmayın.

13
40
yanıtYanıtla
Tamirci Usta:

Abartmayın bu kadar CHP li gazeteci apo filozof der kılıctaeoglu ve özgür özel selo ya özgürlük der bol bol selam gönderir her platformda dem Le beraber türkiye düsmanlıgı yaparlar dem ın oyları için vs vs abartmayın fazla

17
11
yanıtYanıtla
Alpnihat 74:

ÖZGÜR ÖZEL BU YEREL SEÇİMDE KILIÇDAROĞLUNDAN DAHA KÖTÜ OY ORANI İLE KARŞILAŞACAĞINIZ AYAN BEYAN ORTADA. PARTİ İÇİNDEKİ BU MANASIZ ÇEKİŞMELER YÜZÜNDEN HEZİMETE UĞRAYACAKSINIZ. SEÇMENE YAZIK SİZE GÜVENDİĞİ İÇİN.

10
1
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Kesin öyledir ...))

11
0
yanıtYanıtla
Tolga Tplg:

Siz varken düşmana gerek yok.

7
0
yanıtYanıtla
girilmez:

yalancının

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title