Haberler
Güncelleme:

Suudi Arabistan'da yaşanan Süper Kupa krizine tepki gösteren Aras Bulut İynemli'ye Disney hatırlatması: İzin aldın mı?

Suudi Arabistan'da yaşanan olay sonrası birçok ünlü sosyal medyada paylaşım yaptı. Aras Bulut İynemli, 'Ne mutlu Türküm diyene. Mustafa Kemal Atatürk' şeklinde bir paylaşım yaptı. Ancak Disney Plus'ın 'Atatürk' dizisinin kaldırılmasına yönelik yorum yapmayan İynemli'nin bu paylaşımı, sosyal medya kullanıcılarından tepki topladı. Birçok kullanıcı ünlü oyuncuyu "Disney'den izin aldın mı?" yorumlarıyla eleştirdi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (15)

Nazlı Muhip:

Adam Atatürk rolünde oynamış mı oynamış kalkıpta disneye sen neden yayinlamadin diye sorabilir mi. Insanlar iyice saçmaladı.

37
270
yanıtYanıtla
Bidüşün:

Nazlı hanım tam da bunu diyoruz, para sevgisi atatürk sevgisini bastırıyor, e halk da aptal değil, bu ucuz numaraları yemiyor, senin gibi istisnalar hariç

yanıt48
yanıt3
Kurt bey:

Kafa gidik

yanıt32
yanıt0
CEZA :

Sen daha büyümedin bebek.. bu işler sana göre değil.. sen ancak filmin sahnelerinden ibaretsin. tepki, boykot bu işler sana göre değil sen filmini seyret.. koçum benim

yanıt6
yanıt0
Export 86:

Ülkemizde ki ünlülerin durumu bu şerbeti göre nabız var. İşlerine gelince en iyi atatürkçüler ama nemaları kesilecek duruma gelince de sus pus olurlar.

272
11
yanıtYanıtla
elazığ:

Batıya macalari yemiyor

yanıt82
yanıt3
Selim Türkmen:

Tatlı su Atatürkçüleri..elma desem çık, armut dersem çıkma..çok güzel kamuflaj malzemesi yaptılar Atatürk'ü

224
13
yanıtYanıtla
Selim Güler:

Sahtekar

207
12
yanıtYanıtla
Seko Seko:

Disney atatürk filmini yasakladıgı zaman Tarkan, şahan ,hande , aras . Sus pus oldu agızlarını açamadı şimdi konuşuyorlar kısacası samimiyetszilik yaptıkları

208
9
yanıtYanıtla
Oktay yıldırım:

Oyuncu oynamış. Disneye nendesin abi illa yayinla mi diyecek. Karar cekimlerin tamamlanmasi ile alindi diye biliyorum yada buyuk kismi cekildi diye. Kahvecinin tarihcileri tabi kendilerince algi yapiyor. Dunya sinemalarinda vizyona girdi mi girdi.

17
168
yanıtYanıtla
Hakan:

Zamanında disneye tepki göstermediyse bu onun ayıbıdır. Geçmişte bir hata yaptı diye süper kupa finali rezaleti nedeniyle yorum yapmayacak anlamı taşımaz. Unutulmamalıdır ki yıllardır ülkemizi yönetenler bir çok kez aldatılıp/kandırılıp defalarca yanlış kararlar almadı mı?

20
141
yanıtYanıtla
Goethegitme:

Kaptan yağcilarda bırakırmısın

yanıt47
yanıt2
Abdullah Ağaç.:

Atatürkün Askerleri Değil BUnlar Atatürkün Paralı Askeri OLur Bunlardan. Disneye Tek LAF EDEMEDİLER Sanatcıların nerdeyse tamamı böyle ekmeklerine 1 dokun ısırmaya kalkarlar.

77
3
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

Paralı asker,tam isabet ...Doğru benzetme..

yanıt13
yanıt0
elazığ:

Paça pahalı herkes yiyemez

17
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title