Haberler

İzikad Yeni Döneme Yeni Projelerle Geliyor

Ege Orman Vakfı ile de koru oluşturmayı planlayan İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD), cezaevinde kalan kadın ve çocuklar için yeni bir projeyi de hayata geçirmek için gün sayıyor.

Ege Orman Vakfı ile de koru oluşturmayı planlayan İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD), cezaevinde kalan kadın ve çocuklar için yeni bir projeyi de hayata geçirmek için gün sayıyor.

Gerçekleştirdiği projelerle iş kadınlarının çekim merkezi olan İZİKAD, yeni dönemde yeni projeleri hayata geçirecek. Ege Orman Vakfı ile de koru oluşturmayı planlayan dernek, cezaevinde kalan kadın ve çocuklar için yeni bir projeyi de hayata geçirmek için gün sayıyor. Ayrıca Üyesi olduğu Akdeniz İş Kadınları Dernekleri Federasyonu (AFAEMME) toplantısı için Nisan sonunda Kahire'ye gidecek. İzmirli İş kadınlarını Kahire'de temsil edecek olan Dernek, yeni projelerle İzmir'e dönmeyi hedefliyor.

İZİKAD KABUĞUNA SIĞMIYOR

Üyelerine daha iyi hizmet vermek için daha geniş ve donanımlı yeni dernek merkezinin açılışında konuşan İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Huriye Serter, daha geniş bir alanda, farklı ve güzel projelere imza atmak için yeni ofislerine taşındıklarını söyledi. İZİKAD Başkanı Serter, kuruluşlarından bu yana geçen 8 yılın ardından daha geniş, daha donanımlı ve daha büyük bir dernek merkezine kavuştuklarını söyledi. Bundan sonra eğitimlerini kendi dernek merkezlerinde vereceklerini dile getiren Serter, "Üye sayısı gittikçe artan ve uluslararası platformda da çalışmalarını sürdüren İZİKAD'ın tüm üyelerinin ihtiyacını karşılayacak bir ofise sahip olduk. 30 kişilik konferans salonu, yönetim kurulu odası, komiteler için toplantı odası bulunuyor. Yeni hizmet binasında hem üyelerimiz hem de kursiyerlerimiz ve eğitim alan kadınlarımız için daha iyi koşullar oluşturduk. Merkezimizde her odada katılımcı, özgür düşünceli, etkin toplantılar ve beyin fırtınaları yapılacak. Bu sayede hem çalışacağız hem de dostluklarımızı geliştireceğiz. Yeni ofisimiz derneğimiz, İzmir ve Türkiye için hayırlı olsun" dedi.

İZİKAD KORUSU GELİYOR

Yeni projelerinden de söz eden Serter, bir İZİKAD korusu oluşturmak üzere Ege Orman Vakfı ile çalışmalara başladıklarının müjdesini verdi. Cezaevlerindeki kadın ve çocuklarla ilgili de proje hazırlığı içinde olduklarını anlatan Serter, proje için gerekli müracaatların yapıldığını, bürokratik işlemlerin tamamlanmasını beklediklerin kaydetti.

İZİKAD KAHİRE YOLCUSU

Bu yıl 4. kez gerçekleştirilen Genç İZİKAD projesiyle üniversite öğrencisi genç kızlara girişimcilik eğitimleri verdiklerini ve proje sonunda birinciyi yurt dışı dil eğitimi ile ödüllendirdiklerinin altını çizen Serter, 25-29 Nisan'da ise üyesi oldukları Akdeniz İş Kadınları Dernekleri Federasyonu (AFAEMME) toplantısı için Kahire'ye gideceklerini söyledi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ege Orman Vakfı Akdeniz Kahire İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title