Haberler

İzgören, Gebzeliler'le Buluştu

Kişisel gelişim uzmanı Ahmet Şerif İzgören, Gebze Belediyesi kültür programları kapsamında Gebzeliler’le ‘Hayatımız Film’ söyleşisinde buluştu.

Kişisel gelişim uzmanı Ahmet Şerif İzgören, Gebze Belediyesi kültür programları kapsamında Gebzeliler'le 'Hayatımız Film' söyleşisinde buluştu.

Gebze Belediyesi'nin düzenlediği kültür-sanat etkinlikleri kapsamında GKM'de Gebzelilerl'e bir araya gelen kişisel gelişim uzmanı Ahmet Şerif İzgören "Hayatımız Film" isimli söyleşisine Gebzelilerin ilgisi ve katılımı yoğun oldu. Programa Gebze Belediyesi üst yöneticileri, birim müdürleri ve Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel de katıldı. Ahmet Şerif İzgören söyleşisine kendi hayatından kısaca bahsederek başladı. Sohbet havasında geçen program boyunca İzgören sık sık seyircileri de söyleşisine dahil etti.

İnsanların mutsuzluklarının temelinde yaptıkları işten keyif almamalarının ve şükretmelerinin olduğuna değinen İzgören, "Yaptığınız işten keyif alın. Keyif aldığınız size uygun işler tercih edin. Unutmayın ki işler insanlara değer katmaz insanlar işlere değer katar. Hayata değer katmaya çalışın. Bir gün gideceğiz ve kalanlar hayatta bıraktığımız değerler olacak. O yüzden değerlerimize sahip çıkalım. Geleceğimize sahip çıkalım. Bizim geleceğimiz çocuklar, onlara sahip çıkalım. 'Uğur Böceği' projesi kapsamında Anadolu'da binlerce çocuğa ulaşıp onların eğitimine katkıda bulunuyoruz.Bu çocuklar bizlerin yarınları biz onalar sahip çıkarsak yarın resimde gördüğümüz bu çocuklardan birini yarın bilim adamı olarak neden görmeyelim." dedi.

Yaklaşık bir buçuk saat sahneden kalan İzgören katılımcılara tadına doyumsuz bir sohbet akşamı yaşattı. Programın sonunda İzgören'e Gebze Belediyesi engelli kadrosu çalışanlarından Adem Turan tarafından plaket taktim edildi. İzgören de Turan'a kendi kitaplarından birini hediye etti. İzgören çıkışta sevenleri için kitaplarını imzaladı ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Şerif İzgören Durak Demirel Adem Turan Gebze Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title