Haberler

İyte Rektörü Prof. Dr. Mustafa Güden, Lise Ziyaretlerine Devam Ediyor

İzmir'deki başarılı Fen ve Anadolu liselerinde öğrencilerle bir araya gelerek İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsünü (İYTE) anlatan Rektör Prof.Dr.Mustafa Güden, üniversite tercihleriyle ilgili önerilerde bulundu.
Üniversite tercihi yaparken bazı...

İzmir'deki başarılı Fen ve Anadolu liselerinde öğrencilerle bir araya gelerek İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsünü (İYTE) anlatan Rektör Prof. Dr. Mustafa Güden, üniversite tercihleriyle ilgili önerilerde bulundu.

Üniversite tercihi yaparken bazı sayısal verilerin tek başına belirleyici olmaması gerektiğine işaret eden Prof. Dr. Güden öğrencilere, "Üniversitelerin fiziki, sosyal koşullarının yanı sıra özellikle laboratuvar olanakları ve akademisyen performanslarını da inceleyin. Tercih yapmak istediğiniz üniversiteyi mutlaka gidip görün ve ilgili bölümün öğretim üyelerinden bilgi alın." tavsiyelerinde bulundu. Güden, ziyaret ettiği liselerdeki öğrencileri İYTE'nin 35 bin dönüm alana ve gelişmiş laboratuvar olanaklarına sahip kampüsünü gezip, detaylı bilgi sahibi olmaya davet etti.

Rektör Güden, 18 Kasım - 17 Aralık 2013 tarihleri arasındaki lise ziyaretleri programı kapsamında, 22 Fen ve Anadolu lisesinde öğrencilere İYTE ve üniversite hayatı hakkında bilgi veriyor. Rektör Prof. Dr. Güden bugüne kadar; Karşıyaka Anadolu Lisesi, Bornova Hatice Güzelcan Anadolu Lisesi, İzmir Fen Lisesi, Balçova Anadolu Lisesi, Bornova Anadolu Lisesi, Konak Anadolu Lisesi, Buca Fatma Saygın Anadolu Lisesi, Buca Anadolu Lisesi ve Özel Yamanlar Malhun Hatun Anadolu Lisesini ziyaret etti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Güden Bornova Buca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title