Haberler

Ivana Sert İstenmeyen Gelin Olmuş!

Güncelleme:

Ivana Sert ile Sinan Akıman'ın ayrılığının gerçek sebebi belli oldu. Nişanlısının babası, "TV figürüyle evlenmen bizim aile yapımıza ve konumumuza uymaz" demiş.

Geçtiğimiz aylarda nişanlanarak, evlilik yolunda önemli adımlar atan Ivana Sert-Sinan Akıman çiftinin ayrılıklarının gerçek nedeni belli oldu. Akıman bu ayrılığın ardından "Ivana'ya 'Kılık kıyafetine biraz çekidüzen ver' dedim ama beni dinlemedi. Biz eskikafalı insanlarız, kaldıramıyoruz bunları. Ona göre reyting önemli ama bizde onur ve namus daha önemli" diye konuşmuştu.

İSTENMEYEN GELİN IVANA

Sabah'ta yer alan habere göre, Ancak ayrılığın esas nedeninin kılık-kıyafet olmadığı, Akıman Ailesi'nin bu birlikteliğe karşı olduğu ortaya çıktı. Sinan Akıman'ın daha önce Dışişleri Bakanlığı'nda görev yapmış babası Nazmi Akıman, oğlunun Ivana Sert ile evlenmesine şiddetle karşı çıkmış.

BABA, NİŞANDAN SONRA OLAYA MÜDAHALE ETMİŞ

Sevgiliyken bu ilişkinin eninde sonunda biteceğini düşünerek ses çıkarmayan baba Akıman, çiftin nişanlanmasıyla birlikte ilişkilerine müdahale etmiş. Ivana Sert'i gelinleri olarak istemediklerini belirterek oğluna "Biz önemli bir aileyiz. TV figürü bu hanımefendi ile evlenmen bizim aile yapımıza ve konumumuza uymaz" demiş.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Ivana Sert Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024? Bayern Münih elendi mi? Real Madrid-Bayern Münih maçı ne oldu, kim elendi? Sampiyonlar Ligi finali nerede oynanacak 2024? Wembley hangi takımın sahası?
500

Yorumlar (8)

mükü:

tanıdığında nasıl biriymiş, tesettürden mi çıkmış. hayret bişi. yemeklere çıkarken sağda solda gezerken namusluydu da evlenmeye gelince mi namussuz oldu. asıl namussuz, karaktersiz, gereksiz ve şerefsiz adamın kendisidir. hatunu kaldıramıyosan peşine düşmiceksin kardeşim.

33
4
yanıtYanıtla
bozkurt:

siz kimsinizde ivana size layık değilmiş, duyanda osmanlı hanedanı sanır. .

6
2
yanıtYanıtla
leyla:

cok güzel kadın. . ve tasarımcıdır. . kendi tasarımlarını üretiyor. . erkek olsam alır kacırırım ivanamı. . süper kadın

4
3
yanıtYanıtla
leylaMobil-ANDROID:

Ivana serte bir modaci tazarimci biri deyil birkere duzgun turce konusamiyor yanizcana bir evlilik yapmisti vé eski esi ona maza acti vé sonra modaciyim diyor yapmayin bu ne ya gercekten cok komik onun tek sansi guzel bir evlilik yapti vé oyle kendini taniti ne konustuhu anlasilmiyor bile guzelikse ne guzel kizlar varki Ivana dediyim guzel kizlarin yaninda soner bile bikere hic bir sevyesi vé kareteri yok vé juir olunca ya gercekten cok komik cumku hangi kimlikle oturuyorki anlamadi gerciyi ben anladim ama bu isi gercekten yapan insanlar bunu anlamamislar yazi

2
1
yanıtYanıtla
alp karadeniz:

bende olsam evlenmezdim onun gibisiyle

0
0
yanıtYanıtla
Mina Esenyel Mobil-IOS:

Gezerken iyi Nisan yap sonra birak, Turk kafasi 5000 yilin da da degismiyecek, cok yazik, aci bir gercek.

0
0
yanıtYanıtla
delikızmobilWeb@haberler.com:

Sacmalik ötesi bir düşünce tarzi .. Türk kafasi bu kadar bencil iste.. Gez toz yasayacagini yasa evlenmeye gelince kadina namussuz muamelesi yap..zaten sinan beyin ailesi İngiliz kraliyetini mensup.. Buyuklenmelere bak ya ohh ne guzel ya bu erkeklerin çifte standardı ..bu kadar iğrenç ve midesiz bir milletiz .. Nede olsa karsidaki kadin ve zaten sevgi ask ne gerek var ..insanların duygularıyla oynamak bu kadar kolay bu millet için .iyice tiksindirdi bu kafa yapisi ..

0
0
yanıtYanıtla
TakipciMobil-IOS:

Vallah mükü dogru söylüyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title