Haberler

İtfaiyeden Yavru Kedi Kurtarma Operasyonu

İtfaiyeden yavru kedi kurtarma operasyonu Arabanın içerisine kaçan minik kedi itfaiye ekiplerinin yardımı ile kurtarıldıİSTANBUL - Arabanın motor kısmına kaçan minik kedi itfaiyenin operasyonu ile kurtarıldı.

İtfaiyeden yavru kedi kurtarma operasyonu

Arabanın içerisine kaçan minik kedi itfaiye ekiplerinin yardımı ile kurtarıldı

İSTANBUL - Arabanın motor kısmına kaçan minik kedi itfaiyenin operasyonu ile kurtarıldı. Bu sırada çevrede kedinin kurtarılmasını bekleyen bir çift minik kediyi sahiplenerek "zeytin" ismini verdi.

Bağcılar Fevzi çakmak Mahallesi Osman Gazi Caddesi üzerinde özel bir hastanenin otoparkına park eden arabanın içerisine giren minik kedi itfaiye ekiplerinin kurtarma çalışması sonucu kurtarıldı. Hastanenin otoparkına arabasını park eden Eyüp Kızılkaya'nın arabasının teker kısmından içeri yavru bir kedi girdi. Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar hastaneye gelerek arabanın sahibini buldular ve durumu bildirip arabayı çalıştırmamasını söylediler. Kızılkaya ve çevredeki vatandaşlar önce kendi çabaları ile korkmuş bir şekilde arabanın içerisinde kaçan kediyi çıkartmaya çalıştırlar. Süt getirerek ve elleriyle uzanarak kediyi arabanın içerisinden çıkartılmamasının ardından Kızılkaya itfaiye ekiplerini arayarak yardım istedi.

Olay gerine yakın bulunan Bağcılar İtfaiye merkezinden hızlı bir şekilde aracın başına geldi. İlk önce hayvan yakalama aletleri ile kedi çıkartılmaya çalışıldı. Buna sonuç vermeyince aracın altından oksijen tüpü ile hava verildi. Bu sırada korkan kedi motor kısmana gelerek itfaiye ekiplerinin tutabileceği bir noktaya geldi. Uzun uğraşlar sonucu kurtarılan kediyi çevrede bulunan Zeynep Karakuş ve Cüneyt Karakuş çifti sahiplendi. Korkan kediyi sakinleştiren ve süt veren Karakuş çifti kediye "zeytin" ismini verdi.

(AFS-ÖFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Cüneyt Karakuş Kızılkaya Bağcılar 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title