Haberler

İtfaiye Personeline Kişisel Gelişim Eğitimi

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı personeli, Kişisel ve Kurumsal Gelişim Eğitimi’nden geçti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı personeli, Kişisel ve Kurumsal Gelişim Eğitimi'nden geçti.

Hizmet içi eğitim seminerlerine önem veren ve personelin bu tür eğitimlere katılımlarına hassasiyetle yaklaşan Manisa Büyükşehir Belediyesi, itfaiye personeline yönelik Kişisel ve Kurumsal Gelişim Eğitimi verdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Seminer Salonu'nda gerçekleşen eğitimi Pedagog Kemal Çamlıoğlu verdi. İtfaiye personeline etkili iletişim ve düzgün konuşma kuralları, görgü kuralları, beden dili ve kişisel imaj, stres yönetimi, zaman yönetimi ve verimli çalışma, takım çalışması, iletişim ve halkla ilişkiler konularında eğitim veren Çamlıoğlu, günlük hayatta yaşanan çeşitli konulardan örnekler vererek, personele doğrular ve doğru bilinen yanlışları anlattı.

50 PERSONEL EĞİTİMDEN GEÇECEK

Verilen eğitimle ilgili açıklamalarda bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Muzaffer Şaşmaz, "Belediyemiz İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı'nca belediye personelimizin bilgi ve deneyimini arttırmak amacıyla kişisel ve kurumsal gelişim eğitim programları gerçekleştirilmektedir. Bu kapsamda itfaiye personeli kişisel ve kurumsal eğitim programı 17-18 Kasım tarihlerinde İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı eğitim salonunda 2 grup halinde yapılmaya başlandı. Eğitime 50 itfaiye personeli katılacak ve eğitim sonunda eğitim gören personele katılım belgesi takdim edilecektir" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title