Haberler

İtfaiye Birimine Eğitim Verilmeye Başlandı

Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından, Kumluca'da itfaiye erlerine eğitim verildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından, Kumluca'da itfaiye erlerine eğitim verildi.

Kumluca İtfaiyesinde gerçekleştirilen eğitime Kumluca'nın yanı sıra Demre, Finike, Elmalı ve Kaş itfaiyelerinde görev yapan yaklaşık 60 itfaiye eri katıldı. Üç gün sürecek eğitimler çerçevesinde, yüksekten kurtarma, iple aşağıya inme, itfaiye alet ve cihazlarının kullanımı ve trafik kazlarında kurtarma konuları ele alınacak.

İtfaiyecilere eğitim veren Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyeler Koordinatörü Mustafa Öztürk, itfaiye erlerine belirli dönemlerde meslek içi eğitimler verdiklerini, bu dönemki eğitimlerin de Batı Antalya'da bulunan itfaiye birimlerine gerçekleştirildiğini söyledi.

Eğitimlerin ilk bölümünde kurtarma ve söndürme çalışmalarında kullanılan alet ve cihazlarımızın kullanımını uygulamalı olarak anlatılacağını kaydeden Öztürk, eğitimin diğer günlerinde ise yüksek ve alçaktan kurtarma, trafik kazlarında kurtarma gibi eğitimler verileceğini bildirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Kumluca Finike Demre Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title