Haberler

İsviçre Federal Mahkemesi, F.Bahçe'nin Davasını Kabul Etti

Güncelleme:

Fenerbahçe, CAS'ın verdiği kararın hukuk dışı olduğunu iddia etmesi nedeniyle İsviçre Federal Mahkemesine dava açmıştı. Mahkeme, davayı kabul etti.

UEFA'nın verdiği cezayı onaylayan CAS'ın verdiği kararın hukuk dışı olduğunu iddia eden Fenerbahçe, kararı İsviçre Federal Mahkemesi'ne taşımıştı. Kararla ilgili olarak Fenerbahçe'ye ilk müjde geldi. İsviçre Federal Mahkemesi, davanın kabul edildiğini sarı-lacivertli kulübe iletti.

DURUŞMA TARİHİ BEKLENİYOR

Fotospor'un haberine göre; Böylece Fenerbahçe, CAS, UEFA, ve TFF temsilcilerinin de bir araya geleceği ara karar duruşmasının tarihinin belirlenmesini beklemeye başladı. Fenerbahçe'nin ara duruşmada; geçen sezon olduğu gibi "tedbirli" olarak Şampiyonlar Ligi'ne katılma talebinde bulunacağı bildirildi.

GALATASARAY ELEME TURUNDAN KATILABİLİR

UEFA kendini riske atmaz ve geçen sezon olduğu gibi Fenerbahçe'nin adını Şampiyonlar Ligi gruplarına katılacak takımlar arasına yazarsa, Galatasaray eleme turlarından kura çekimine katılacak. Ara karar sonrası asıl mahkeme Eylül ayında başlayacağı, Ekim veya Kasım ayında sonuçlanacağı için Galatasaray'ın ara karar duruşmasına müdahil olmak isteyebileceği de gündemde.

FENERBAHÇE TEDBİRLİ OLARAK KATILABİLİR

Öte yandan TFF'den; Sivasspor ve Eskişehirspor'un yerine Türkiye'den Avrupa Kupalarına gidecek takımların ismini isteyen UEFA'nın, yine TFF ile müzakere ederek; CAS sürecinde bu iki takıma da geçen sezon Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye sağladığı gibi "tedbirli" olarak turnuvaya katılma olanağı vereceği bilgisi geldi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe İsviçre Spor Haberler

Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti

Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Katıldığı yarışma ile ünlenen Çitos Efe'nin son hali! Her gören aynı yorumu yapıyor

Katıldığı yarışma ile ünlenen Çitos Efe'nin son hali! Her gören aynı yorumu yapıyor

500

Yorumlar (6)

petom@m.m:

Sazan fenerliler hemen düşmüş. Siz gece yatin belki rüyanizda görürsünüz sampiyonlar ligini :

15
35
yanıtYanıtla
frildax paralel cinconm@m.m:

Dogru sizin paralel gucunuz o isi halleder minareyi calan kilifini bulurmus. Sizn ordaki paralel guclerinizide biliyoruz erzik.turker.bicakci...

yanıt0
yanıt0
beyazm@m.m:

Yapıla yorumlara bakılırsa Fenerbahçe düşmanligi her şeyin üstüne çıkmış. Bu mahkemeyi kazanırsa başta uefa ya sonra cincona kapak.

18
7
yanıtYanıtla
Hasangsm@m.m:

Ulan oglum bu gs fb iliskilerini bu gidisle mezhep savaslarina cevireceksiniz yaziklar olsun bir fb li ile bir gs li yan yana oturupta bir mac izleyemiyorsa en buyuk sikeci o yan yana oturup mac izleyemeyendir yazik ama cok yazik

19
1
yanıtYanıtla
Gerçekçim@m.m:

Bir Fenerbahçeli olarak sana sonuna kadar katılıyorum biz taraftarlar arasında aslında mesele yok bütün suç cepleri nasıl doldurulur diyen yoneticilerde

yanıt0
yanıt0
frildax paralel cinconm@m.m:

Fenere yurt icinde yapilan kumpasin elbet hesabi sorulur. Paralel guc cinconla devlet yikip devlet kurabiliyor bunlar guclerine guveniyorlar. Eufa kimin ne yasadigina bakmaz onune hangi dosya konursa ona gore karar verir. Yani bir kisi katil olmadigi halde cinayetten yargilanip sahte delillerle hukum verilirse o kisi heryerde katildir. Uefada bunu soyluyor onume dosya kondu ona gore karar verdim diyor. Sike kararini uefe ve cas vermiyor bu karar paralel polisin ve ozel yetkili paralel mahkemelerinin kararidir. 1980 darbesi yapildiktan sonra amerikali hocaya seninilimli gorusunle memleketi yeniden kuralim dediler oda he deyip butun kurumlari ele gecirip devlet oldu cincon uzerinden futbolu domine etti. Aziz yildirim onu cok zorladi o gitsin diye cok oyunlar oynadi hatta aziz yildirimin istifa ettigi bile oldu. Son care sike davasiyla onu bitirmeye calisti. Fenerliler bunu iyi analiz ettikleri icin inadlna azizyildirimi desteklediler. Boyle devam ederse adami temizlerler.

9
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title