Haberler

İstanbul Merkezli 7 İlde Polise Operasyon

Güncelleme:

7 ilde emniyet mensuplarına yönelik operasyon başlatıldı. İstanbul merkezli operasyonda 17 kişi hakkında gözaltı kararı var.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, "yasa dışı dinleme yapıldığı" iddiasıyla 17 polis hakkında yakalama ve gözaltı kararı çıkarıldı.

EKİPLER HAREKETE GEÇTİ

İstanbul Cumhuriyet Savcısı Okan Özsoy tarafından "yasa dışı dinleme" iddialarına ilişkin yürütülen soruşturmada alınan yakalama ve gözaltı kararları üzerine, polis ekipleri bazı illerde harekete geçti.

17 POLİS HAKKINDA İŞLEM BAŞLATILDI

"Sahte belgelerle istihbari dinleme" yapıldığı iddialarına ilişkin çıkarılan yakalama ve gözaltı kararları doğrultusunda 17 polis hakkında işlem başlatıldı.

TEKİRDAĞ VE EDİRNE'DE DE OPERASYON

Savcılığın talimatıyla 17 Aralık soruşturması kapsamında Tekirdağ ve Edirne'de de bu sabaha karşı eş zamanlı operasyon yapıldı. 17 Aralık Operasyonu kapsamında Emniyet'teki yasa dışı dinlemelere ilişkin sürdürülen soruşturma kapsamında Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde iki kez görev yeri değiştirilen ve mart ayında açığa açılan İstihbarat Şube Eski Müdürü Halil Hilal Seyfi'nin ve 2 komiserin de aralarında bulunduğu Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nde ve Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli bazı polisler bu sabaha karşı gözaltına alındı.

Sağlık kontrollerinin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüphelilerin sorgularının burada yapılacağı kaydedildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Okan Özsoy Tekirdağ Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500

Yorumlar (49)

cenk:

Lan serefsizler namusuyla serefiyle yillardir görev yapan polislerle ugrasacaginiza yollari Kapatan özerklik Ilan eden PKK lari yok dein, Allah belanizi verein.

46
9
yanıtYanıtla
KAAN:

POLİS NEZAMAN HALKIN POLİSİ OLURSA PROBLEM KALKAR

41
11
yanıtYanıtla
Bir garip çelişki:

Bütün haber sitelerini ve sosyal ağları takip ediyorum. Herkes esasında uyanmış gibi görünüyor. Hükümetin ne mal olduğunu artık herkes biliyor ancak gel gelelim sandıkta öyle çıkmıyor. Bu nasıl bi çelişki.

31
9
yanıtYanıtla
osman61m@m.m:

Cunku butun haber siteleri halk dusmani burjuva yandasi

yanıt1
yanıt2
aliimobilWeb@haberler.com:

Ne yaparsanız yapın kendi pisliginizi kahraman polisleri suçlayarak ortemezsiniz milletin alternatifi yok diye size desteği var ak oldugunuzu düşündüklerinden değil

32
4
yanıtYanıtla
mehmet orakçı:

bu nlardan bu ülkeyi temizleyin BU elbise altında vatana ihanet millete ihanet TOPLUM DÜZENİNİ bozan bunlar temizle DAVUT BABA

10
22
yanıtYanıtla
caner:

bu haberlerde sıkmaya başladı tıpkı Ergenekon haberleri gibi bununda içi boş çikacak

27
5
yanıtYanıtla
Herşey karşılıklı:

Çözüm süreci bitmedi, sadece yapılacak operasyonlar halkı uyandırmasın diye ''çözüm süreci bitti'' yalanı söyleniyor. Binlerce polis içeri girdi çıktı, tek suç suçlu yok. Hala aziz millet uyanamadı, suçsuz insanlara neden bu zulüm diyebilen yok. Yakın olan bela geldiğinde yalnız bıraktığınız bu kahramanlar sizi yalnız bırakacak.

23
8
yanıtYanıtla
selim:

eminim bunlarda diğerleri gibi suçsuzdur ve serbes bırakılır.

22
5
yanıtYanıtla
Ajan:

Ne paralelmiş arkadaş yahuuu

20
6
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title