Haberler

İstanbul'dan Varto'ya Yardım

İstanbul'un Sancaktepe Belediyesi, kardeş köy olarak seçtiği Muş’un Varto ilçesine bağlı İçmeler köyünde 250 bin liralık yatırım yapıyor.

İstanbul'un Sancaktepe Belediyesi, kardeş köy olarak seçtiği Muş'un Varto ilçesine bağlı İçmeler köyünde 250 bin liralık yatırım yapıyor.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'in desteğiyle köyde yol, kaldırım, ağaçlandırma ve ışıklandırma çalışması yapılıyor. Yüklenici firma yetkilisi Ahmet Atan, hizmetin yaklaşık maliyetinin 250 bin lira olduğunu söyledi. Çalışmaları bu yıl tamamlayacaklarını ifade eden Atan, "Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, masrafların tamamını üstlenmiş. Köylüden tek kuruş bile talep edilmemiştir. Köydeki çalışmalar toplam 4 bin metrekare alanda yapılıyor. Bunun içerisinde kaldırım, parke taşı, yol ve oluk çalışmaları var. Ayrıca köyde ağaçlandırma da yapılacak. Bu da çalışmaya dahil. Bununla birlikte köyün girişine bulvar şeklinde tabela yapımı ile ışıklandırma da yapılacaktır" dedi - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sancaktepe İstanbul Varto Muş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title