Haberler

İstanbul'da Gece ve Şafak Vakti Havadan-Karadan Operasyon

Güncelleme:

İstanbul polisi, Bağcılar'da terör operasyonu yaptı.Operasyona havadan-karadan destek verildi. Bu operasyondan önce de 39 ilçede 5 bin polis sokakları ablukaya aldı.

İstanbul emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri Bağcılar'da operasyon başlattı.Operasyona çok sayıda özel harekat polisi de katıdı. Operasyona polis helikopteri destek verdi.

Bağcılar operasyonundan yaklaşık 5 saat öncede İstanbul'un 3*9 ilçesinde 5 bin polis sokaklara çıktı ve asayiş uygulaması yaptı. GBT kontrolü yapıldı, şüphelişahıslar üzerinde duruldu.

ŞAFAK VAKTİ BASKIN

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden akrep tabir edilen zırhlı araçlarında katıldığı konvoy halinde çıkan polis ekipleri, saat 05.00 sıralarında Bağcılar'a geldi.

HAVADAN TAM DESTEK

Önceden belirlenen bazı adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyona polis helikopteri havadan destek verdi. Özel Harekat Polislerinin koçbası ile kapısını kırarak girdiği evlerde arama yapıldı.

DÜN GECE 5 BİN POLİS SOKAĞA DÖKÜLDÜ

Öte yandan dün gece yine İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nce dün gece saatlerine doğru 39 ilçede yapılan ve "Yeditepe Huzur" adı verilen uygulamaya, Asayiş, Terörle Mücadele, Narkotik Suçlarla Mücadele, Mali Suçlarla Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, özel harekat, çevik kuvvet ve trafik ekiplerinin aralarında olduğu yaklaşık 5 bin polis katıldı.

GBT KONTROLÜ YAPILDI

Bu kapsamda, önceden belirlenen çeşitli noktalarda aramalar gerçekleştiriliyor.
Polis ekiplerinin şüpheli kişilere yönelik Genel Bilgi Tarama (GBT) kontrolleri yaptığı uygulamada, aranan şahıslar, silah ve bıçak taşıyan şüpheliler ile uyuşturucu satıcıları üzerinde duruldu.

GÖZALTILAR OLDU

Polis helikopterinin de destek verdiği uygulamada, trafik kontrolleri de yapıldı. Polis ekiplerinin bulduğu suç unsurlarına el koyduğu ve şüpheli kişilere gözaltı işlemi yaptığı uygulama, 00:30'a kadar sürdü. Bu operasyonunda ardından Bağcılar'daki operasyon için düğmeye basıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bağcılar Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500

Yorumlar (24)

44:

ALLAH POLİSE ASKERE ZEVAL VERMESİN YOK MEYDAN ÇAKALLARA KALIR

29
4
yanıtYanıtla
ÜÜ:

Bu tür operasyonların düzenli bir şekilde devamlı yapılması gerekir. İstanbul gibi büyük şehirlerde daha da fazla operasyon yapılmalıdır. İnsanların huzuru için bu gereklidir.

25
0
yanıtYanıtla
paris/trabzon:

ben her zaman diyorum polis sabahin korunde kapinizi calacak acip acmamak size kalmis teroru, pkk yi, isidi burdan klavyeden ovenler sira sizede gelecek

20
3
yanıtYanıtla
NAZLI:

boyle olsa herzaman pkk hdp dıye bısey olmaz

17
5
yanıtYanıtla
T.C:

helal olsun sizeee sabah sabah ne güzel bir haber

19
3
yanıtYanıtla
HIDIR:

İSLAMA GÖRE, HER TÜRKİYE VATANDAŞI HEMEN İDAM EDİLMESİ GEREKEN, GIRTLAĞINA KADAR SUÇLU CEHENNEMLİK BİR NECESTİR. ŞU İSLAMIN AÇIKLAMASI. . . NE KUŞKU NE TARTIŞMA YOK. . . AMA ALLAH I İNKAR EDİP, KURANI İNKAR EDİP, UYGULANMASINIDA YASAKLAYIP. KALKIP MİLLETE DOĞRU İSLAM ANLATTIĞINI İDDİA EDİYOR TÜRKİYE, TÜRKİYE DERHAL YERLE BİR EDİLMELİ.

13
8
yanıtYanıtla
türkiye:

sen necisin ya. insan azmanı seni.

yanıt3
yanıt27
HALK:

GEREKİRSE 100 KEZ GBT YAPSIN BİZ HAZIRIZ HALK OLARAK YARASI OLAN GOCUNUR

15
0
yanıtYanıtla
Murathan:

Dün gece trafikte ilerlerken bu uygulamaya ümraniyede takıldım her arabada arma yaptılar memur arkadaşları tebrik ettim hayatımız tehlikede her arabada silah var uyuşturucu var istanbul serseriden geçilmiyor bu uygulamalar her ilçede haftada 1 veya 2 defa olmalı arabamdaki biber gazını aldılar ama canları sağolsun :D

14
1
yanıtYanıtla
39 trakyalı:

ya orası 10 yıldan fazladır kaynıyor ne ararsan var orda

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title