Haberler

İstanbul'da Elektrik Kesintisi

İstanbul'da bazı bölgelere yarın ve 15 Haziran'da elektrik verilemeyecek.

Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre Sancaktepe'de 15 Haziran'da  09.00-17.00 saatlerinde Merve Mahallesi, Sait, Osmangazi, Atatürk ve Ayyıldız caddeleri ile Gaffar, Çamözü, Bereket, Zarif sokaklar, Farmakim Fabrikası, Elkomsan Elektronik, Zafer Makina, Maya Tekstil, Sefa Mahallesi, Atatürk Caddesi ve civarı, Sekmen Bilgisayar'da elektrik kesintisi uygulanacak.

Pendik'te, yarın 08.00-16.00 saatlerinde Şeyhli Mahallesi, Kiptaş Dağıtım, Gecekondu Önleme, İnci İnşaat ve TOKİ, 15 Haziran'da 09.00-15.00 saatlerinde Şehit Fethi Caddesi, Selçuk Ecza Deposu, Çıraklık Eğitimi civarı, Yeşilbağlar Mahallesi, E-5 Karayolu kenarı Remas Fabrikası civarı elektrik alamayacak.

Ümraniye'de, yarın 09.00-15.00 saatlerinde Doğanevler Kumru ve Damsan sokaklar, Özşenbahçe Sitesi, Şehit Burak Kurtuluş Caddesi, Yayladere, Başaran Dostlar KYK ve Şahinkent sitelerinde, 15 Haziran'da 09.00-16.00 saatlerinde Elmalıkent Mahallesi, Mandıra, Özyavuz, Adem Yavuz caddeleri, Arzu Sokak, Kazım Karabekir Mahallesi, Ordu ve Erzurum caddeleri, İnkılap Mahallesi, Küçüksu Caddesi, Yelkenciler Sokak, Grossmarket, Atatürk Mahallesi, Alemdağ Caddesi ve son durakta elektrik kesintisi yapılacak.

Kartal'da, yarın 09.00-15.00 saatlerinde Atalar Mahallesi, Atalar Caddesi, Ufuk ve Nihan sokaklar, Cevizli Mahallesi, Çifteler, M. Kemal, Anafartalar ve Doğu caddeleri ile Ceylan, Muş, Seyitgazi, Aşkale, Eskişehir, Sinan, Sultan, Aslı ve Şeftali sokaklar, Hukukçular Towers, Taç Mahal Sitesi'ne elektrik verilemeyecek.

Kadıköy'de, yarın 09.00-16.00 saatlerinde Bağdat Caddesi, Eski YKM, Zara Giyim, Boyner, Ayşe Çavuş, Ülkü ve H. Yüceses sokaklarda elektrik kesintisi uygulanacak.

Tuzla'da, yarın 09.00-16.00 saatlerinde Aydınlı Mahalesi, TOKİ, Dumankaya'da, 15 Haziran'da Gat Lojistik, Orhanlı Mahallesi, F. Başaran Caddesi ve bağlı sokaklar, Birmes Sanayi Sitesi, Aydınlı Mahallesi Tut Kelepçe Fabrikası, Gürmetal Fabrikası, Almar, Orhanlı Mahallesi İSKİ'de elektrik kesintisi yapılacak. - İstanbul

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Sancaktepe Osmangazi İstanbul Yerel Haberler

title