Haberler

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Boluspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, PTT 1. Lig'in 35. haftasında kendi evinde oynayacağı Boluspor maçının hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, PTT 1. Lig'in 35. haftasında kendi evinde oynayacağı Boluspor maçının hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti. İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, gevşemeden, lige daha çok sarılarak ve daha çok hırslanarak mücadele etmeleri gerektiğini söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Langa Spor Tesisleri'nde teknik direktör Cihat Arslan yönetimindeki antrenmanda futbolcular, kondisyon ve teknik çalışmalar yaparak, Boluspor maçının hazırlıklarını sürdürdüler.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan tecrübeli teknik adam Arslan, çok büyük bir avantaja sahip olduklarının bildiklerini ancak henüz ligin bitmediğini belirtti.

"LİG HENÜZ BİTMEDİ"

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, PTT 1. Lig'de bu sene ilk 6 içinde çok büyük çekişmelerin yaşandığını belirterek, "Çok önemli bir virajı daha geçtik. Belki de PTT 1. Lig tarihindeki en yüksek puanlara ulaşılacak. Şu an tabi ki avantaj elde ettik ama daha ligi bitirmedik. Bitirmek için de önümüzde 4 tane daha maç var. En önemlisi de bu hafta oynayacağımız Boluspor maçı. Bizim engel olarak gördüğümüz Boluspor da düşmemeye oynuyor. Muhakkak sert bir maç olacak. Biz de onun hazırlıklarına devam ediyoruz. Gevşemeden, daha çok sarılarak ve daha çok hırslanarak mücadele etmemiz gerekiyor. Tabi ki sizin de gelmeniz takım açısından artı bir motivasyon oldu. Çünkü herhangi bir basın, taraftar desteğimiz olmadığı için bu da ekstra güzel bir gün oldu bizim için" şeklinde konuştu.

"BU LİGİ LİDER BİTİREBİLECEK BİR KADROYA SAHİBİZ"

Arslan, çok büyük bir avantaja sahip olduklarının bilincinde olduklarına değinerek, "Çok kaliteli çok önemli bir kadromuz var. Bu ligi birinci bitirebilecek bir kadroya sahibiz. Buna ben sonuna kadar inanıyorum. 'İstanbul Belediye takımı bu ligi birinci bitirir' beklentisini, biz karşılamak istiyoruz. Bunun için hazırız" diye konuştu.

"KARAKTERİMİZLE MÜCADELE ETMEMİZ GEREKİYOR"

Boluspor'un çok önemli oyuncuları olduğunu hatırlatan Arslan, "Ligden düşmeme adına büyük bir mücadele veriyorlar. PTT 1. Lig'in en önemli özelliği her maçın çok zorlu geçmesidir. Üst veya altta olmanız çok önemli değil. O maça, o karakteri, o mücadeleyi sergilemeniz gerekiyor. Bolu maçı da böyle bir maç olacak. Ama biz kalitemizle, bu öz güvenimizle bu maçı kazanacağımızı umuyorum" dedi.

"SÜPER LİGİN ÇOK RENKLİ BİR EKİBİ OLABİLİRİZ"

Arslan, İstanbul Büyükşehir Belediyspor takımının Türk futbolunda önemli bir marka değeri olduğunu vurgulayarak, "Son yıllarda yaşadığı sıkıntılar buralara gelmesine neden oldu. Burada da alınan bir ders var. Yeni stadımızla beraber bu marka şehri takımla beraber, yönetimle beraber daha fazla iyi şeyler yapmak istiyoruz. Hem tesisleşme halloldu hem de stat halloldu. Yeni stadımızda taraftar kimliğimizi oturtabilirsek, Bozbaykuşları artırarak devam ettirebilirsek, Allah izin verirse süper ligin çok renkli bir ekibi oluruz" ifadelerini kullandı.

AK: "SON 4 MAÇI FİNAL HAVASINDA OYNAYACAĞIZ"

İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Orhan Ak da, zor bir lig oynadıklarını ve çok zor şartlardan bu durumlara geldiklerini belirterek, "Son haftalara çok ciddi bir avantajla devam etmekteyiz. Şu an hala matematiksel olarak şampiyonuz diyemeyiz. Biz artık her maça final havasında çıkıyoruz. Önümüzdeki 4 maçı da tek tek değerlendirip, final havasında oynayarak kayıpsız bir şekilde tamamlayacak ve istediğimiz yerde olacağız" dedi.

ŞAHİN: "SÜPER LİGE ÇIKMAK İSTİYORUZ"

İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu Rızvan Şahin ise Spor Toto Süper Lig'e çıkma açısından çok ciddi bir avantaja sahip olduklarına değinerek, "Ancak önemli olan avantaj değil, ligi nerede bitirdiğinizdir. Süper lige çıkmak istiyoruz ve lider olarak çıkmayı istiyoruz. Son 4 maçımız var. Bu maçların hepsini kazanmak için oynayacağız. Bu hafta oynayacağımız Boluspor maçını yenersek, büyük ihtimalle liderliği garantilemiş olacağız. Şu an rehavete gireceğimiz bir durum yok. Sadece avantajımız var" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Cihat Arslan Boluspor Spor Haberler

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title