Haberler

    İstanbul Bir Dünya Markası

    Hızır Selimoğlu sektör ve gündem değerlendirmesinde bulundu.

    Selimoğlu Group İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu, sektör ve gündem hakkında değerlendirmelerde bulundu. İşte Selimoğlu'nun açıklaması...

    Türk ekonomisini ayakta tutan inşaat sektörü, genç ve dinamik nüfusun ihtiyaçlarını karşılamanın yanı sıra kentsel dönüşüm projeleri ile önemini ve değerini daha ileri taşıyor. Birçok yan kol ile birlikte hareket eden inşaat sektörü, tekstil, mobilya, dekorasyon, otomotiv gibi onlarca sektörü de harekete geçiriyor. Türkiye bilindiği üzere, inşaat taahhüdünde dünya ikincisi. Bunun yanı sıra inşaat malzemelerinde kaydedilen gelişmeler, bizim üreticilerimizi dünya ile rekabet eder hale getirdi.

    Son aylarda yaşadığımız inşaat maliyetlerindeki yükselme ve faiz oranlarındaki artışların muhakkak ki olumlu bir gelişme değil. Ancak fiyatların ve banka faiz oranlarının hala kabul edilebilir seviyelerde olduğunu düşünüyorum.

    Başta İstanbul olmak üzere Ankara ve İzmir'deki gayrimenkul fiyatları şuan olması gereken değerin altında. Türkiye'de gayrimenkul yatırımı her zaman kazandırır. Son 5 yıl içinde yabancı yatırımcıların Türkiye gayrimenkullerine rağbet göstermesi de yatırım potansiyelini ve güvenini göstermektedir. Gayrimenkul yatırımında Türkiye ve İstanbul dünyada bir marka olmuştur.

    Ayrıca Türkiye'de ciddi anlamda nitelikli konut ihtiyacı bulunuyor, bu ihtiyacı karşılamak için de müteahhitlere büyük görev düşüyor. Böylesini bir talepte inşaat sektörünün yükselişine, beraberinde onlarca alt sektörü ve ülke ekonomisini kalkındırıyor.

    Kentin merkezinde geliştirilecek kentsel dönüşüm projelerinin hepsi çok önemli. Örneğin Fikirtepe'de yapılan her iyi iş, tüm kentsel dönüşüm projelerine olan bakış açısını değiştirecek. Buradaki planlama yaşayan şehirler üzerine olmalı.

    2012 yılında inşaat sektörü yükseliş hızını yavaşlatmıştı. Geçtiğimiz yıl büyümesini sürdüren sektörün bu yılın ilk iki ayında çok daha hareketli geçeceğini düşünüyorum. Biz de Selimoğlu Group olarak yılın ilk haftalarında iki yeni projemizi lanse ettik. Bu yıl bizim için de son derece aktif geçecek. ÇengelköyPark Evleri ve Residence Eagle projelerimizin inşasına devam ederken, Fikirtepe'deki kentsel dönüşümde de yerimizi alıyoruz.

    Kaynak: Milliyet.com.tr / Emlak

    Fikirtepe İstanbul Türkiye Emlak Haberler

    Bakmadan Geçme

    Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title