Haberler

İstanbul'a Yine Sis Çöktü

İstanbul Boğazı, Etkili Olan Sis Nedeniyle Transit Gemi Geçişlerine Kapatıldı.

İstanbul Boğazı, etkili olan sis nedeniyle transit gemi geçişlerine kapatıldı.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, sis nedeniyle görüş mesafesinin düşmesi üzerine İstanbul Boğazı'ndaki transit gemi geçişleri saat 02.30'dan itibaren durduruldu.

Bu arada, şehir hatlarında Anadolu Kavağı-Rumeli Kavağı-Sarıyer seferlerinin kısıtlı görüş nedeniyle yapılamadığı, diğer seferlerde bir aksama olmadığı belirtildi.

Marmara ile iç kesimlerde sabah ve gece saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere gönülen sis etkisini sürdürüyor. Doğu Karadeniz kıyıları (Giresun, Trabzon, Rize, Artvin ve Hopa çevreleri) aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

Devlet Meteroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden edinilen bilgiye göre; hava sıcaklığı kuzeydoğu bölgelerinde 2 ila 4 derece azalarak, doğu bölgelerde mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normallerinin 2 ila 4 derece üzerinde seyredecek. Rüzgar, genel olarak güney ve güneybatı, güneydoğu bölgelerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

-METEROLOJİDEN UYARI-

Meteroloji, sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç kesimlerde yer yer yoğun olmak üzere sis olayı beklendiğinden, oluşabilecek olumsuz şartlara karşı (ulaşımda aksamalar, hava kirliliği vb.) tedbirli ve dikkatli olunması konusunda uyarıda bulundu.

-BÖLGELERDE HAVA -

Marmara: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis görülecek.

Ege: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis görülecek.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde Göller Yöresinde (Isparta, Burdur) yer yer sisli

İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis görülecek.

Batı Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sisli olacak

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları (Trabzon, Giresun, Rize, Artvin, Hopa) akşam saatlerine kadar aralıklı yağmurlu geçecek. Bölgenin iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde yer yer sis olacak.

Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey ve batısı parçalı bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis görülecek.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, sabah ve gece saatlerinde Diyarbakır ve Batman çevreleri yer yer hafif sisli. (ANKA)

(ZHL/BÜN)

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Şampiyonluk son haftaya kaldı! Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendi

Şampiyonluk son haftaya kaldı! Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title