Haberler

Issız Adam Attan Düştü

Issız Adam filmiyle ünlenen Cemal Hünal, Çanakkale’de okçuluk müsabakalarında attan düştü.

Issız Adam filmiyle ünlenen Cemal Hünal, Çanakkale'de okçuluk müsabakalarında attan düştü.

Çanakkale'nin Biga ilçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen 'Biga Avrasya Okçuluk ve Şenlikleri'ne atlı okçu olarak katılan ünlü oyuncu Cemal Hünal, bindiği atın ayağı tökezleyince, at ile birlikte yere düştü. Geleneksel Spor Dalları Federasyonu'nun izni ve Türk Okçuluk Federasyonu'nun destekleriyle düzenlenen atlı okçuluk müsabakaları heyecanlı anlara sahne oldu. Hafta sonu düzenlenen müsabakalara 20 ülkeden 130'u yabancı olmak üzere toplam 55 kulüpten yüzlerce okçu katıldı. 515'i yaya ve 53'ü atlı okçu olmak üzere 568 okçu, 2 farklı kategoride yarıştı. Müsabakalara katılan oyuncu Cemal Hünal, ata binerek ok atmak istediği esnada üzücü bir kaza geçirdi. Hünal'ın bindiği at, koşmaya başlar başlamaz, parkurun başında ayağının tökezleyerek düştü. At ile birlikte yere düşerek yuvarlanan Cemal Hünal, atın altında kalmaktan son anda kurtulurken, kaza anı amatör bir kameraya yansıdı. Toprak zemine düşen at kısa sürede ayağı kalkarken, Hünal'a müsabakaları izleyenler ve federasyon yetkilileri müdahale etti. Kazayı önemli bir yara almadan atlatan ve sağlık durumu iyi olan Hünal, daha sonra yarışlara devam ederek başarılı dereceler elde etti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Cemal Hünal Çanakkale Biga Magazin Haberler

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Barcelona Real Sociedad maçı CANLI izle! 13 Mayıs Barcelona R.Sociedad maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Aston Villa Liverpool maçı CANLI izle! 13 Mayıs A.Villa Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Burcu Biricik hamile mi, bebeğinin cinsiyeti ne? Galatasaray Fenerbahçe maç biletleri ne zaman satışa çıkacak, biletler bitti mi? Jose Mourinho Fenerbahçe teknik direktörü mü olacak? Engelliler haftası sözleri ve mesajları! 10-16 Mayıs engelliler haftası mesajları! Engelliler haftası ne zaman, bu hafta mı? Soma davası nedir? Soma'da ne oldu, maden kazasında kaç kişi hayatını kaybetti? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 13 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Mahmut Uslu kimdir? Mahmut Uslu zengin mi, serveti ne kadar?
Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title