Haberler

İsrail'in Gazze'ye Saldırıları

Güncelleme:

Kurtalan Davet ve Kardeşlik Derneği öncülüğünde toplanan grup, İsrail'e tepki gösterdi.

Kurtalan ilçesinde Kurtalan Davet ve Kardeşlik Derneği öncülüğünde toplanan grup İsrail'e tepki gösterdi.

Kurtalan Belediyesi, AK Parti Kurtalan İlçe Başkanlığı, Memur-Sen Kurtalan Temsilciliği, Nurşin Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Kurtalan Şubesi, Kurtalan İlim Kültür ve Dayanışma Derneği, Kurtalan Ekspresi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, Diva-Sen ve Zokaydliler Derneği adına basın açıklamasını Kurtalan Davet ve Kardeşlik Derneği Başkanı İrfan Bayram yaptı.

Bayram, kendilerine gönderilen peygamberleri bile katledecek kadar alçalmış olan siyonist zihniyetin 1948'den beri Filistin'de tüm dünyanın gözü önünde katliamlar yaptığını söyledi.

Kundaktaki bebekleri bile en gelişmiş silahlarıyla hiç acımadan öldüren İsrail'e artık dur denilmesi gerektiğini vurgulayan Bayram, "Sözde dünya barışını korumak amacıyla kurulmuş olan Birleşmiş Milletler İsrail katliamları söz konusu olduğunda İsrail'i savunmakta. İslam ülkeleri de başlarındaki işbirlikçi kuklalar yüzünden İsrail'in cinayetlerini görmezlikten gelmekteler" dedi.

Bayram, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını nefretle kınadıklarını sözlerine ekledi.

Ellerinde pankartlar bulunan grup, tekbir getirdi. Yapılan Gazze Duası'nın ardından açıklama sona erdi. - Siirt

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Kurtalan İsrail Gazze Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title