Haberler

Isparta - Saldırgan Maymunun Sahibine Beraat

Saldırgan maymunun sahibine beraat Isparta'da sahibinin işyerinden kaçıp başka bir işyerinde müşteri temsilcisi olarak çalışan kadına saldıran maymunun sahibi Özgür Tanrıverdi, hakkında açılan davadan beraat etti.

Saldırgan maymunun sahibine beraat

Isparta'da sahibinin işyerinden kaçıp başka bir işyerinde müşteri temsilcisi olarak çalışan kadına saldıran maymunun sahibi Özgür Tanrıverdi, hakkında açılan davadan beraat etti. Saldırıya uğrayan kadının şikayetini geri çekmesi sonrası beraat eden Tanrıverdi, olayın ardından maymunun Antalya Hayvanat Bahçesi'ne gönderildiğini söyledi.

Isparta'da geçen temmuzda Gül Petek Sanayi Sitesi'nde sahibinin tamirhanesinden kaçan maymun hızla yan taraftaki özel otomobil servisine girdi. Burada bankonun arkasında çalışan müşteri temsilcisi Nursel A.'nın üzerine atlayan maymun, kadını başından yakaladı. Neye uğradığını şaşıran kadın, can havliyle maymunu uzaklaştırmayı başardı. Çığlıklar üzerine içeri giren diğer çalışanlar Nursel A.'nın yardımına koştu. Başından yaralandığı belirlenen kadın, iş arkadaşları tarafından hastaneye götürüldü. Olayın ardından Orman Bölge Müdürlüğü tarafından sahibinden alınan maymun Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi'ne gönderildi.

'ZİNCİRİ KOPARMIŞ'

Nursel A.'nın şikayeti üzerine 'Şımarık' adlı maymunun sahibi Özgür Tanrıverdi hakkında dava açıldı. Önceki gün Isparta 4'üncü Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen davada Tanrıverdi beraat etti. Karar sonrası gazetecilere açıklama yapan Tanrıverdi, "Maymunumu 8 aylıkken aldım. 3 yıldır benimle birlikteydi. Biz ondan memnunduk. Herkesin sevgilisiydi. İnsanlar buraya iş yaptırmaya gelirken çocuklarını da getiriyorlardı. Buradayken zinciri koparmış. Yan komşumuza gitmiş orada çalışana saldırmış. Bu da medyaya yansıdı. Televizyonlarda seyrettik. Orman Bölge Müdürlüğü'nden gelip maymunu alıp, Antalya Hayvanat Bahçesi'ne teslim ettiler. Olay günü polise gittik ifade verdik. Ardından mahkemeye gittik. Sonra karşı taraf şikayetini geri almış. Maymunu hayvanat bahçesine teslim ettiğimiz için de dava düşmüş oldu. Yani beraat ettik" diye konuştu.

'GÖRMEYE GİDEMİYORUM'

Maymun kendisinden alındıktan sonra çok üzüldüğünü vurgulayan Tanrıverdi, "Herkes maymunu soruyor. Bir, iki ay psikolojik olarak kendimize gelemedik. Bazen resimlere bakıyoruz kötü oluyoruz. Dayanamam diye görmeye gitmedim. Görünce ayrılamam diye kendime güvenim olmadığı için görmeye gitmiyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Isparta Politika Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title