Haberler

İspanyalı Tenisçiler Ağrı'da

Güncelleme:

"Ağrı'dan Avrupa'ya Tenis Kardeşliği" projesi kapsamında İspanya'dan bir tenis antrenörü ve 2 tenis sporcusu Ağrı'ya geldi.

Türkiye Tenis Federasyonu (TTF), Marmara Üniversitesi ve Ağrı Tenis Kulübü işbirliğiyle düzenlenen "Ağrı'dan Avrupa'ya Tenis Kardeşliği" projesi kapsamında İspanya'dan bir tenis antrenörü ve 2 tenis sporcusu Ağrı'ya geldi.

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Barcelona'nın Brugera Tenis Akademisi'nden gelen antrenör ve sporcular, Tenis Kulübü Başkanı Kasım Kaya ile Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Erim'i ziyaret etti.

Erim, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, "Sizleri Ağrı'da misafir ettiğimiz için çok mutluyuz. Umarım bu proje sayesinde uluslararası platformda Ağrı'daki tenisçilerimiz de yer alacaklardır" ifadelerini kullandı.

Başantrenör Albert Ros Garcia ise Ağrı'da yapılan tenis turnuvalarını yakından takip ettiklerini, çok başarılı bulduklarını kaydetti.

Muhabir: Fatma Güven

Yayıncı: Emine Konuk - AĞRI

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye İspanya Ağrı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title