Haberler

Tem'de İki Kişinin Öldüğü Kazayı Kamera Görüntüleri Aydınlatacak...

Tem'de İki Kişinin Öldüğü Kazayı Kamera Görüntüleri Aydınlatacak...

TEM'DE İKİ KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ KAZAYI KAMERA GÖRÜNTÜLERİ AYDINLATACAK...

* Tem Otoyolu üzerinde emniyet şeridinde lastik değiştirirken bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Boysan Boya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Selim Telli'nin 42 yaşındaki oğlu Taha Telli ve şirketin bölge satış müdürü 34 yaşındaki Uğur Ertaş'ın ölümündeki sır perdesi, güvenlik kamerası görüntülerinin ABD'de incelenmesi ile kalkacak.

* Güvenlik kameralarının kaydettiği görüntülerde, kazanın meydana geldiği saatte geçen iki siyah aracın arkasından tepe lambalı bir aracın geçtiği dikkat çekiyor.

Edinilen bilgilere göre Boysan Boya Yönetim Kurulu Üyesi Taha Telli, şirketin Bölge Satış Müdürü Uğur Ertaş ile birlikte bir iş görüşmesi için 17 Mart'ta Çorlu'ya gitti. Telli ve Ertaş iş görüşmeleri bittikten sonra 34 DE 2144 plakalı Mercedes otomobille İstanbul'daki evlerine dönmek üzere yola çıktı. Telli ile Ertaş, saat 21.00 sıralarında, TEM Otoyolu Sultangazi mevkiine geldi. Otoyol üzerinde seyir halinde bulunan Taha Telli ile Uğur Ertaş'ın içinde bulunduğu otomobilin ön sol tekerleği patladı. Bunun üzerine otomobili kullanan Uğur Ertaş, otomobili emniyet şeridine çekerek, dörtlü sinyalleri yaktı. Ancak otomobilin arkasına herhangi bir uyarı işareti koymayan Ertaş ve Telli, daha sonra aracın lastiğini değiştirmeye çalıştı.

ÇARPTI YOLUNA DEVAM ETTİ

Yaklaşık 15 dakika sonra Ertaş ve Telli'nin lastiğini değiştirdiği otomobilin yanından plakası alınamayan iki siyah otomobil geçti. İddiaya göre bu araçlardan biri geçiş sırasında bir anda emniyet şeridine girdi. Bir süre duraklayan otomobil, dörtlüleri yanan Mercedes'i solllarken, Ertaş ve Telli'ye çarparak yaraladı. Ancak çarpan otomobilin şoförü hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti. İki otomobilin arkasından aynı süratle gelen ve tepe lambalı olduğu görülen bir araçda plakası alınamayan iki otomobilin peşinde yola devam etti. Çarpmanın etkisiyle Ertaş'ın yaklaşık 15 metre, Telli'nin ise 6 metre sürüklendiği öğrenildi. Ağır yaralanan Ertaş ve Telli otoyolda seyir halinde bulunan diğer vatandaşlar tarafından fark edildi. Bunun üzerine vatandaşlar 112 Acil servisi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen ambulanslar Taha Telli'yi Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Uğur Ertaş'ı ise Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak tüm müdahalelere rağmen yaralılar kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

POLİS GÖRÜNTÜLERİ İNCELEDİ SONUÇ ALAMADI

Kazadan sonra hayatını kaybeden evli ve iki çocuk babası Taha Telli'nin cenazesi 18 Mart Cuma günü Üsküdar Küplüce Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanına defnedildi. Evli bir çocuk babası olan Uğur Ertaş ise 19 Mart günü Eyüp Yıldıztabya Nur Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası gözyaşları içinde toprağa verildi. Kazanın ardından geniş çaplı soruşturma başlatan polis, İBB trafik kameraları ve Avrupa Konutları güvenlik kameralarının 21.00-21.45 saatleri arasındaki görüntülerini incelemeye aldı. İncelenen kamera görüntülerinde çarpan otomobilin marka ve plakası tespit edilemedi. Öte yandan Telli ve Ertaş aileleri cinayet gibi kazanın aydınlanması için gerekli hukuki ve teknik çalışmalara başladı.

Olayla ilgili güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen aileler, arkadan gelen polis arabasının, Alibeyköy sapağından girip Avrupa Konutları yönüne döndüğünü tespit etti. Olay sırasında güvenlik kameralarına yansıyan iki siyah araba ve arkasındaki tepe lambalı aracın plakaları okunamadığı için kime ait oldukları saptanamadı. Ölen iki kişinin aileleri, kazaya karışan araçların bir konvoy olabileceği ve arkasında polis aracının da eskort aracı olabileceğini de gerekli makamlara bildirdi. Güvenlik kamerası görüntülerinden kazaya karışan araçları tespit edemeyen aile, görüntüleri yüksek teknolojik ortamda incelenmesi için ABD'de bulunan bazı laboratuvarlara gönderdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Beklenen açıklama geldi! Jose Mourinho resmen Fenerbahçe'de

Beklenen açıklama geldi! Jose Mourinho resmen Fenerbahçe'de

Zorunlu askerlik devam edecek mi? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu

Zorunlu askerlik devam edecek mi? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu

Sandıklar bir kez daha kuruluyor! 3 ilçe ve 4 beldede yeniden seçim yapılacak

Sandıklar bir kez daha kuruluyor! 3 ilçe ve 4 beldede yeniden seçim yapılacak

Bakmadan Geçme

Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title