Haberler

İsmil Beldesine Kazandırılan Park Tamamlandı

Güncelleme:

Karatay Belediyesi, Ovakavağı Beldesinde başlattığı parkın ardından İsmil Beldesinde geçtiğimiz haftalarda başlattığı park ve gasilhane tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Büyükşehir yasasıyla birlikte 55 olan mahalle sayısının 82 ye çıkacağını ifade ederek belde ve köylerdeki çalışmaların yoğunlaştığını söyledi. Ovakavağı beldesinde belediye ekiplerinin çalışmalarına devam ettiğini vurgulayan Hançerli İsmil Kültür Merkezi ve Cami yanında yapımı tamamlanan parkın İsmil'li vatandaşların istifadesine sunulduğunu belirtti. 1 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan park içerisinde yeşil alan kamelyalar, çocuk oyun gurubu, otopark, ağaçlandırma alanı ve cami yanında olması nedeniyle gasilhane bulunduğunun dile getiren Başkan Hançerli, İsmil beldesinde bir taraftan park yapımı tamamlanırken diğer taraftan Temizlik İşleri Müdürlüğünce çöp alma hizmetlerinin devam ettiğini kaydetti. Belde içerisinde bulunan futbol sahasının gençlerin istifadesine sunmak için tadilat ve yenileme çalışmalarına başlanacağını söyleyen Hançerli, "25 köy ve 4 beldede yeni tabiriyle 29 mahallemizde çalışmalarımız yoğun bir şekilde sürüyor" dedi.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, şehir merkezindeki mahallelerde ne varsa aynı hizmetlerin köy ve beldelerde de olacağını vurgularken 2014 yılı içerinde belde ve köylerde kullanılmak üzere 50 adet çocuk oyun gurubu ve fitness aletlerinin alındığını, ayrıca çocuk oyun alanlarının kauçuk tabanlı olacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Hançerli Ovakavağı Karatay İsmil Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title