Haberler

    İsmail Kartal Caner Erkin ve Gökhan Gönül ile Görüşme Gerçekleştirdi

    Fenerbahçe’nin hocası oyunculara “Beşiktaş derbisini bize siz kazandıracaksınız. Bu düşüşünüzü yoğun maç temposuna bağlıyorum ama artık toparlanın” dedi.

    Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Beşiktaş maçı öncesi takımın iki kilit ismi; Gökhan Gönül ve Caner Erkin ile özel bir görüşme yaptı.

    Bu sezon beklentilerin altında kalan iki futbolcu ile biraraya gelen Kartal, hem uyarılarda bulundu, hem de derbideki beklentilerini sıraladı.

    Sarı-lacivertli ekibin hocası, Caner ve Gökhan’dan hem ofansta, hem de defansta tam performans isterken, “Maçı siz kazandıracaksınız. Özellikle hücumda vereceğiniz katkı çok önemli ama mevcut performansınızı arttırmalısınız. Size güveniyorum” ifadelerini kullandı.

    Söz verdiler


    Kartal ayrıca Beşiktaş takımının özellikle kanat akınlarından ve etkili oyuncularından bahsederek defansta dikkat edilmesi gereken noktaları bu iki isme tek tek anlattı. Sarı-lacivertli ekibin tecrübeli çalıştırıcısı, iki futbolcusunun performanslarını da masaya yatırdı. Bu sezonki düşüşü gerek kulüp, gerekse milli takımlardaki yoğun maç temposuna bağladığını belirten Kartal, “Bu takımın size çok ihtiyacı var. Sizin eksikliğiniz hem hücumda, hem de savunmada sorun yaratıyor. Artık toparlanın” diye konuştu.

    Teknik Direktör İsmail Kartal, formunu beğenmediği Caner’i geçen hafta dinlendirmiş, alternatifi olmadığı için Gökhan’ı ise Gençlerbirliği maçında oynatmak zorunda kalmıştı. Toplantıda iki oyuncu da hocalarına gelecek haftalarda daha iyi olacaklarına dair söz verdiler.

    Skorer

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    İsmail Kartal Gökhan Gönül Caner Erkin Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Koç Metalurji halka arz hangi bankalarda var? KOÇ METALURJİ ne zaman halka arz nereden, hangi bankadan alınır? BAYHAN NEDEN HAPSE GİRDİ? Bayhan kimi öldürdü? KOTON halka arz sonuçları! Koton halka arz sonuçları açıklandı mı? Koton kağıt halka arz kaç lot verdi? Kalben kimdir? Şarkıcı Kalben kaç yaşında ve nereli? #127908 Kalben'in şarkıları! Memur ve emekli maaşı zammı ne kadar olacak? Temmuz ayında zam yapılacak mı? ALTINAY SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ HALKA ARZ: ALTNY katılım endeksine uygun mu? ALTNY halka arz helal mi, caiz mi? Kemal Doğulu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kemal Doğulu kaç yaşında, nereli? Kemal Doğulu biyografisi! EMEKLİLERE YÜZDE KAÇ ZAM YAPILACAK? Temmuz ayında emeklilere yüzde kaç zam var, masadaki rakam ne? Anneler günü ilk ne zaman kutlandı? Anneler günü ne zaman ve nerede ortaya çıktı? İşte anneler gününün tarihçesi! Sinan Ateş kimdir? Sinan Ateş kaç yaşında öldürüldü? Sinan Ateş ne zaman ve neden öldürüldü? Suat Özçağdaş kimdir? Halk Tv konuğu Suat Özçağdaş kaç yaşında, nereli? Suat Özçağdaş biyografisi! SURVİVOR İLK DÜELLODA KİM ELENDİ? Survivor'da kim elendi? Yunus Emre mi, Furkan Kızılay mı? Bahadır Erdem kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Bahadır Erdem kaç yaşında, nereli? Bahadır Erdem biyografisi! 10 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Yarın okul var mı? Cuma günü okullar tatil mi? ALTNY kaç lot verir? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz kaç lot düşer?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title