Haberler

İSKİ ile İstişare Yapıldı

Düzce il genelindeki koruma havzası yönetmeliği ile atık su arıtma tesislerine ilişkin gelişmeler masaya yatırıldı.

Düzce il genelindeki koruma havzası yönetmeliği ile atık su arıtma tesislerine ilişkin gelişmeler masaya yatırıldı. Düzce Belediyesi'nin haftalık koordinasyon toplantısına katılan İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdür Yardımcısı Recep Hazır, İSKİ Düzce havzasına ilişkin çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Düzce Belediyesi Koordinasyon toplantısında Düzce İli Merkez ve ilçelerine ilişkin İSKİ tarafından yürütülen özellikle Melen Su içme suyu projesi kapsamında Melen Havzası Entegre Koruma ve Su Yönetimi Master Planı çalışmaları değerlendirildi. İSKİ Genel Müdür Yardımcısı Recep Hazır çalışmalar hakkında bilgi verirken, projeye bağlı içme suyu ve atık su arıtma tesis yatırımlarının hızlandırılacağını ifade etti. Hazır, il genelindeki havza programı bütünlüğünün yanı sıra ilçelerde muhtemel sıkıntılara da değindiklerini belirtti. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de koruma havzası ve arıtma tesisleri konusunda İSKİ Genel Müdür Yardımcısına mevcut durum hakkında gelişmeleri aktardı. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Düzce Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title