Haberler

İSKİ Çukuru İşçiye Mezar Oldu

Güncelleme:

İstanbul Ümraniye'de İSKİ'nin atık su kanal çalışması sırasında göçük altında kalan işçi hayatını kaybetti.

İstanbul Ümraniye'de Dudullu Esenşehir Mahallesi Baraj Yolu Caddesi’nde İSKİ'nin yaptığı kanalizasyon çalışması sırasında göçük meydana geldi. Göçükte bir işçi toprak altında kaldı. İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonrası işçinin cansız bedenine ulaşıldı.

BİR İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ, BİR İŞÇİ YARALANDI

Ümraniye’de, İSKİ’nin kanalizasyon çalışması sırasında göçük altında kalan 33 yaşındaki taşeron işçi hayatını kaybetti. Bir işçi de yaralandı.

KANALİZASYON ÇALIŞMASI SIRASINDA GÖÇÜK MEYDANA GELDİ

Dudullu Esenşehir Mahallesi Baraj Yolu Caddesi’nde İSKİ’nin kanalizasyon çalışması sırasında küçük çaplı göçük meydana geldi. Bunun üzerine diğer işçiler tahta ve demir parçalarıyla önlem almaya çalıştı. Ancak bir süre sonra ikinci bir göçük meydana geldi. Toprak altında kalan 33 yaşındaki Kadir Taştan isimli taşeron firma çalışanı hayatını kaybetti. Bu arada, Taştan’a yardım etmeye çalışan Celil Dağlar isimli başka bir işçi de yaralandı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, Taştan’ın cesedini çıkarmak için uzun süre uğraştı. Göçükten çıkartılan Taştan’ın cesedinin incelemenin ardından morga kaldırılması bekleniyor.

"ÖNCE KÜÇÜK ÇAPLI BİR GÖÇÜK OLUŞTU"

Kadir Taştan’ın arkadaşları, önce küçük çaplı bir göçüğün meydana geldiğini ve kendilerinin önlem almaya çalıştığını söyledi. İkinci göçükte arkadaşları Taştan’ın toprak altında kaldığını ifade etti.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

CHP, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'Nİ SUÇLADI

Öte yandan, olay yerinde inceleme yapan Sancaktepe Belediyesi'nin CHP'li meclis üyesi Servet Baylan, Temmuz ayında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne İSKİ'nin dere ıslahı ve kanalizasyon çalışmaları sırasında önlem alınmadığı ve her an işçi ölümlerinin yaşanabileceğini dair dilekçe verdiğini söyledi. Baylan, yetkililere tepki gösterdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ümraniye Dudullu Güncel Haberler

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

500

Yorumlar (7)

tamay:

Seveyim Fıtratını senin hırsız.

18
95
yanıtYanıtla
AYNEN:

ATATÜRK Dİ Mİ AYNEN

yanıt0
yanıt0
Nevar Burda?:

nasil milletsiniz sasiyorum valla

52
2
yanıtYanıtla
HAİNLİK:

HÜKÜMETE ÇAKAR MIYIZ ACABA DÜŞÜNCESİ OLUNCA HAİNLERDE, OLMAYACAK KONUDAN MESELE ÇIKARIRLAR

yanıt0
yanıt0
Orhan GENC:

Atatürk heykeli varken bu olaylar olmuyo muydu yani ne kadar zekisiniz.

20
2
yanıtYanıtla
Mustafa Sofu:

Ne olur, adam gibi önlemler alın. İşçi sağlığı ve iş güvenliği formalite görülmesin. Yuvalara ateş düşmesin. İnsan hayatı her şeyin üstündedir. İşçiler, işverenler, patronlar, odave meslek kuruluşları, devlet yetkilileri hele bir kendinize gelin.

11
0
yanıtYanıtla
vatan akılla birlikle ayakta kalır:

peki asyabank hisseleri ne oldu milletin parası ne oldu?? peki goldaşta altın çalma hikayesi fenişte ki durumlar ranlojistik favori tesileri mango gıda ıdaş şekerpiliç spor hisselerinde tavandan millete hiseleri 3-4 ay yukarı aşağı yapa yapa kitleyince şike nedeniyle hadiselerin patlak vermesi falan yani bütün borsaya bulaşan milletin alayının soyulması her girenin bi şekilde peişan edilmesi ama endeks aklı sıra 12 bindan 12 senedir 90 binleri görmesi normal öylemi??İŞTE BU KAFA BİZİ MAFEDEN İSLAMDA SORUN YOK. . bunlar karşılıklı dümen tezgah değilmi???türk milletinin soyulması borsada kadermi??borsa yükselecek ama sen herhalukarda soyulacaksın

3
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title