Haberler

İskep, Dezavantajlı Gruplar İçin Çalışıyor

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından hazırlanan ve Avrupa Birliği ile Türkiye’nin eş finansmanında gerçekleştirilen İstihdam İçin Koordinasyon ve Eğitim Projesi (İSKEP) kapsamında Bilgilendirme ve Farkındalık Oluşturma Toplantısı yapıldı.

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından hazırlanan ve Avrupa Birliği ile Türkiye'nin eş finansmanında gerçekleştirilen İstihdam İçin Koordinasyon ve Eğitim Projesi (İSKEP) kapsamında Bilgilendirme ve Farkındalık Oluşturma Toplantısı yapıldı. Toplantının ardından Toplum Yararına Program Çalıştayı gerçekleştirildi.

Dezavantajlı bireyleri eğitim ve istihdama yönlendirmek amacıyla gerçekleştirilen İstihdam İçin Koordinasyon ve Eğitim Projesi çerçevesinde çalışmalar sürüyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin de aralarında bulunduğu 12 belediye tarafından uygulanan proje kapsamında gerçekleştirilen Bilgilendirme ve Farkındalık Oluşturma Toplantısı Hilton Otel'de yapıldı. Bu toplantının ardından ise Toplum Yararına Program Çalıştayı'na geçildi. Çalıştaya kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, üniversiteler ve dezavantajlı gruplarla ilgili faaliyet yürüten sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Avrupa Birliği Kayseri Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title