Haberler

İşitme Engelliler Süper Ligi

Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, İşitme Engelliler Süper Ligi’nin 3. haftasında İzmir Bornova İşitme Engelliler Futbol Takımı’nı 3-1 yendi.

Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, İşitme Engelliler Süper Ligi'nin 3. haftasında İzmir Bornova İşitme Engelliler Futbol Takımı'nı 3-1 yendi.

İşitme Engelliler Süper Ligi'nin 3. haftasında Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, İzmir Bornova İşitme Engelliler Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. İzmir'de oynanan karşılaşmada ev sahibi takım maça hızlı başladı. 28. dakikada İzmir Bornova'dan Mustafa takımını 1-0 öne geçiren golü attı. 5 dakika sonra ceza sahası içerisinde yaşanan bir pozisyon nedeniyle Elazığ İşitme Engelliler penaltı kazandı. 33 dakikada Yavuz'un kullandığı penaltıyı gole çevirmesi ile durum 1-1 oldu.

ilk yarının 1-1 sonuçlandığı karşılaşmanın ikinci yarısına bu kez misafir takım Elazığ İşitme Engelliler hızlı başladı. Peş peşe pozisyon bulan Elazığ takımı 49 dakikada Yavuzhan'ın golü ile durum 2-1 oldu. Elazığ İşitme Engelliler bu kez 76. dakika da yine penaltı kazandı. Penaltı vuruşunu gole çeviren Hakan durumu 3-1 yaptı. Karşılaşmada başka gol olmayınca maç 3-1 sona erdi.

Karşılaşma sonrasında açıklamada bulunan Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı Teknik Direktörü Alaattin Tutas, zor bir deplasmana geldiklerini ve kazandıklarını söyledi. 3 puanı aldıkları için mutlu olduklarını kaydeden Tutaş, "Ligde şampiyonluk yolunda emin adımlarla devam ediyoruz. Bize destek olan başta Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz. İnşallah bu şekilde iyi sonuçlar alarak Elazığ'ı en iyi şekilde temsil etmeye devam ederiz" dedi. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bornova Elazığ İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title