Haberler

İşitme Engelli Güreşçi Dünya Üçüncüsü Oldu

Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nden Cavit Koç, 1. İşitme Engelliler Dünya Yıldızlar ve Gençler Güreş Şampiyonası’nda dünya üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı.

Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nden Cavit Koç, 1. İşitme Engelliler Dünya Yıldızlar ve Gençler Güreş Şampiyonası'nda dünya üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı.

Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nü temsilen 1. İşitme Engelliler Dünya Yıldızlar ve Gençler Güreş Şampiyonası'na katılan Cavit Koç, dünya üçüncülüğü elde ederek büyük bir başarıya imza attı. İşitme Engelliler Dünya Yıldızlar ve Gençler Güreş Şampiyonası'nın ilki Ermenistan'ın Başkenti Erivan'da yapıldı. 13 ülkenin katılımıyla gerçekleşen şampiyonada Konya Büyükşehir Belediyespor'un deneyimli sporcusu Cavit Koç, güçlü rakiplerini eleyerek, Grekoromen Yıldızlar kategorisinde dünya üçüncüsü oldu. Zorlu şampiyonada Türkiye takım halinde Serbest Gençler kategorisinde dünya şampiyonu olurken, Grekoromen Gençler kategorisinde dünya ikincisi, Grekoromen Yıldızlar ve Serbest Yıldızlar kategorisinde ise dünya üçüncüsü oldu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyükşehir Belediyespor Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title