Haberler

Işın Karaca'nın Evi Soyuldu

Güncelleme:

Zekeriyaköy'deki evi soyulan şarkıcı Işın Karaca, "Na mahremimizi dağıtıp evimizdeki kasayı almak ne cesaret!" diye konuştu.

Şarkıcı Işın Karaca, Facebook hesabından evinin soyulduğunu duyurdu. Karaca, evine girip hırsızlık yapan şahıslara hitaben Facebook sayfasından yazdığı yazıda şöyle dedi:

"Şu mübarek günde İstanbul’daki evimize girip soyan insan kılığında dolaşan müsfidler! Allah'tan korkmaz, vicdansızlar! Çocuklarımın odalarına girmek, namahremimizi dağıtıp evimizdeki kasayı almak ne cesaret!

Kimse kolay para kazanmıyor, Sene boyunca çalışıp tüm ekibimize geçim sağlamaya çalışan bir aileyiz! Cana geleceğine tabi ki mala gelsin.

İlgili Haberler

"ŞEREFİN NE OLDUĞU BİLSE YAPMAZDI"

Peki büyüklerimden, annemden, babamdan, elden ele geçen kıymetli eşyalarım ne olacak? Onları hangi para yerine koyabilir? Çocuklarımızın başının sadakası olsun diyeceğim, ama bunu yapanlar vicdanın, haysiyetin, şerefin ne olduğunu bilse zaten yapmazdı!

Dilerim Allah’ımdan ki bunun cezasını çekerler! Tüm Jandarma, polis Emniyeti'ne, olay yeri inceleme ekibine ve tabi ki bizler şehir dışındayız diye uğraşan asistanımız Teksin Akbal'a sonsuz teşekkürlerimizi borç biliriz..."

POLİS VE JANDARMA BİRLİKTE SORUŞTURUYOR

Öte yandan Işın Karaca'nın Zekeriyaköy'deki evinde meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili soruşturma başlatıldı. Evde yapılan incelemede pencere camını kırarak içeri giren hırsızların evin altına üstüne getirdikleri ve yatak odasında bulunan kasayı alarak kaçtıkları öğrenildi. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından evde yapılan incelemede alınan parmak izlerinin daha önceki sabıkalıların parmak izleriyle karşılaştırılacağı öğrenildi.

İlgili Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

seyit yildiz:

hirsizin elini kesecen bidaki sefere hirsizlik yapmasin diye avrupa yasalarindan cesaret aliyorlar kanun hirsizin karsisinda pasif kaliyor fare kac kedi yakala emliyeti de bosuna zaman kaybina uratiyorlar hirsizlar

3
0
yanıtYanıtla
hakan:

valla bu hırsızlığa bandit''ten başka çözüm yok bence yaw bir girin bakın güzelmi degilmi görün sisli savunma sistemleri hem zararsız hemde mantıklı

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title