Haberler

Elazığ'da Suya Giren 2 Kardeşten Birinin Cesedi Bulundu

Güncelleme:

Elazığ'ın Yılangeçidi köyünde 14 ve 16 yaşlarındaki iki kız kardeşin ortadan kaybolmasının ardından jandarma ve köylüler, arama çalışması başlattı.

Elazığ'ın Yılangeçidi köyünde 14 ve 16 yaşlarındaki iki kız kardeşin ortadan kaybolmasının ardından jandarma ve köylüler tarafından arama çalışması başlatıldı. Arama çalışmalarında köyün Kireç mevkisi olarak bilinen Keban Baraj Gölü kenarında kayıp kızların isimlerinin baş harflerinin taşlarla yazıldığı ve baş örtüsü bonesi bulunması üzerine suda dalgıçlar tarafından arama yapıldı. Aramada 16 yaşındaki Elif Dur'un cesedi bulunurken, 14 yaşındaki Fatma'nın bulunması için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, Yılangeçidi köyünde ikamet eden 14 yaşındaki ortaokul öğrencisi Fatma ile ablası 16 yaşındaki lise öğrencisi Elif Dur, dün sabah saat 11.00 sıralarında birlikte dışarı çıktı. Gün boyu çocuklarından haber alamayan aile durumu jandarma ekiplerine haber verdi. Jandarma ekipleri bölgede köylülerle birlikte arama çalışması yaptı. Yapılan çalışmalarda köyün 5 kilometre uzaklığında bulunan Elazığ ile Tunceli'nin Pertek ilçesi arasında bulunan Kireç mevkisinde Keban Barajı Gölü kenarında taşlarla kayıp kızların isimlerinin baş harflerinin taşlarla yazıldığı ve bir de başörtüsü altına takılan bone bulundu. Bunun üzerine jandarma ekipleri bölgeye dalgıç istedi. Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği ile AFAD'tan gelen dalgıçlar botla bölgeye geçerek su altında arama çalışmaları yaptı. Su altında yapılan çalışmalarda 16 yaşındaki Elif Dur'un cansız bedeni bulundu. Cesedi göl kenarına çıkartılan Elif Dur'un boynundaki al yazma dikkat çekti. Elif Dur'un cesedini gören yakınları fenalık geçirdi. Bölgeye karayolu ile ulaşım olmadığı için botla gelen sağlık ekipleri ailelere müdahale ederek, botla ambulansların bulunduğu Pertek Feribot İskelesi'nin bulunduğu bölgeye götürdü.

Daha sonra Elif Dur'un cansız bedeni de botla iskeleye gönderildi. Emniyet, jandarma ve AFAD'a bağlı ekipler bölgede 14 yaşındaki Fatma Dur'un bulunması için arama çalışmalarına devam ediyor. Olayın tam olarak nasıl ve neden olduğu ile ilgili bir bilginin olmadığı öğrenilirken, nöbetçi savcı da bölgeye giderek inceleme yaptı. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Elazığ Pertek Keban Politika Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title