Haberler

IŞİD, Ürdünlü Pilotun Yakıldığı Görüntüleri Dev Ekranlarda İzletti

Güncelleme:

IŞİD, yakarak infaz ettiği Ürdünlü pilot Muaz el-Kesasibe'ye ait görüntüleri dev ekranlar kurarak insanlara izletti. Bir çocuğun da infaz anını gülerek izlediği görüldü.

IŞİD'in, dün yakarak infaz ettiği Ürdünlü pilot Muaz el- Kesasibe'ye ait görüntüleri dev ekranlar kurarak insanlara izlettiği ortaya çıktı. Örgütün yayınladığı yeni videoda yer alan bir çocuğun infaz anını gülerek izlediği görülüyor.

Irak ve Şam İslam Devleti (IŞİD) aralık ayında Suriye'nin Rakka kentinde uçağını düşürdükten sonra esir aldığı Ürdünlü pilot Kesasibe'yi (26) demir bir parmaklığın içinde diri diri yaktığı videoyu dün yayımladı. 22 dakikalık videoda önce Kesasibe, IŞİD'e yönelik olarak ABD liderliğindeki çok uluslu koalisyonun hava saldırılarına Körfez ülkelerinin verdiği desteğe dair konuşuyor.

Üzerinde ABD'nin Guantanamo'daki tutuklulara giydirdiği turuncu kıyafetlerin benzerinden giydirilen Kesasibe, daha sonra demir bir kafesin içine konularak diri diri yakılıyor.

DEV EKRANLARDA İZLETTİLER

IŞİD'in dün yakarak infaz ettiği Ürdünlü pilot Kesasibe'nin görüntülerini dev ekranlarda insanlara izlettiği ortaya çıktı.

IŞİD'in kontrolü altındaki Suriye'nin Rakka kentinde kurulan dev ekranlarda vahşet görüntüleri tekrar tekrar izletildi.

IŞİD'in yayınladığı bu yeni videoda bir çocuk pilotun infaz görüntülerini gülerek izliyor.

ÜRDÜN'DEN MİSİLLEME

IŞİD'in el-Kesasibe'yi yakarak öldürmesinin ardından, Ürdün de tutuklu IŞİD militanları Sacide er-Rişavi ve Ziyad Kerbuli'yi idam etti. Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Ürdün devlet televizyonu, Kesasibe'nin öldürülmesinin ardından Rişavi ve Kerbuli'nin idam edildiğini açıkladı.

İdam edilen Sacide er-Rişavi (35)



Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Suriye Ürdün Rakka Işid Dünya Güncel Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500

Yorumlar (164)

sivaslı:

güler tabi ırak savaşında 1 milyon insan öldü 200 000 kadın tecavüze uğradı bu insanların ağır psikolojik sorunları var hepsi birer seri katil adayı. Evet gerçek islam bu değil ama gerçek islam ırakta insanlar katledilirken hiç bir yardım yapmayan hatta amerikaya yağcılık yapan müslümanlarınkide değil. İşid intikamını alıyor

27
84
yanıtYanıtla
gocmen:

o pilotun attigi bombalarla kac insan, cocuk, kadin yandi bilen var mi? gozunuzun onunde yakininiz yansa ne yaparsiniz? isvicre medeni kanununa gore yargilamalarini beklemeyin yakarsan yakarlar, kana kan, goze goz.

19
34
yanıtYanıtla
Mehmet:

Terör örgütüne Irak ve Şam İslam Devleti yazarak haber yapılmaz. Bence bu haberi kaldırın. Siteniz kapanabilir.

40
13
yanıtYanıtla
behçet:

bu canavarlara hala ^^Müslüman '''' diyen şerefsiz var mı ?

47
4
yanıtYanıtla
Zafer:

Ey Müslümanlar, sizi Allahın yolundan döndürmek isteyen bu melun terör örgütünden kalben ve fikren etkilenmemek için Allaha sığının. Unutmayın ki Allah kendisine sığınanların duasına icabet eder. Müslümanlığı bu teröristlerin yaptığı işlerle alakalı bulmayın. Bunlar islam dinini bitirmek, yer yüzünde fesad ve bozgunculuk yapmak için ortaya çıkan topluluklardan başkası değildir.

47
3
yanıtYanıtla
Rıza TE:

Hayat denen bu kısa ömürde kendilerine dini bir rütbe verlmişte her önüne geleni öldürmeye mükellefmiş gibi hareket eden bu kafirleri kınıyorum. Her hangi birimiz çıkıpta ben islam adına savaşıyom, senin şu hareketini beğenmedim deyip milleti vurmaya başlasak sonumuz bunlar gibi olur. İnsanın bir sabır sınırı vardır. Bunu zorlamaları kendilerinin sonlarını getiriyor. Ey ışidliler sizi kim kurtaracak? Yahudileremi güveniyorsunuz? Abd yemi? Yürek varsa esir ettiklerinizin ellerini çözün ve dövüşün. Bakalım kim galip gecekek.

46
2
yanıtYanıtla
Mehdi:

Şeytana tapanlar başkasını kurban eder, Allaha tapanlar kendisini. Ben hiç kendini kesen ışidli görmedim? Neden acaba. .

39
4
yanıtYanıtla
takvamobilWeb@haberler.com:

biri benim din kardeşimi bombalayıp yaksa ona uygulanan kısasa bende sevinirim nevar bunda...üzülmelimiyim bir Allah düşmanının ölümüne

15
27
yanıtYanıtla
Hüdai:

Boşuna uğraşma ışid. Sen istersen şu dünyada yaşayan 7 milyar insanı katlet, istersen karıya kıza tecavüz et, ama beni asla islamdan döndüremeyeceksin. Sana şunu açıkça söyleyebilirim. Nice ateistler tanıdım, çok mantıklı gibi konuşurken bir soruda allak bullak ettim, nice islam düşmanları tanıdım islam adına hadis uyduran, milleti din adıyla soyan, siyaset için din kullanan ama çok iyi biliyorum ki ALLAH var. Çok iyi biliyorum ki bu kainatın bir sahibi var. Beni asla dinden soğutamazsın.

38
4
yanıtYanıtla
İLAN:

işte bizdeki yobazların istediği islam tamda budur.

26
14
yanıtYanıtla
Tüm 164 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title