Haberler

İşadamı Aydın'da Aday Adayı Oldu

Güncelleme:

Diyarbakırlı İşadamı Halit Aydın, Ak Parti Diyarbakır Milletvekilliği Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.

Haziran 2015 seçimleri öncesi hareketlilik sürüyor. Diyarbakır'ın tanınmış ailelerinden Aydın Ailesinin sevilen simalarından Halit Aydın'ın, Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Diyarbakır Milletvekili Aday Adaylığını açıklaması, kamuoyunda olumlu karşılandı.

Uzun yıllardır iş dünyasında başta inşaat sektörü olmak üzere, muhtelif sektörlerde faaliyet gösteren ve bir çok başarılı projenin altına imzasını atan Halit Aydın'ın, Ak parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adaylığını açıklaması, kent genelinde STK'lar ve vatandaşlar tarafından olumlu bir gelişme olarak değerlendirildi.

Konuyla ilgili olarak Açıklamalarda bulunan Halit Aydın şunları söyledi:

"Bu mukaddes kentin bağrından çıkmış bir evladı olarak, ekmeğini yediğim bu coğrafyaya çok şey borçluyum. Uzun yıllardır inşaat sektörü başta olmak üzere, kentimiz genelinde muhtelif sektörlerde yatırımlarımız var. 2006 yılında Açılışını yaptığımız NCİTY AVM Babil İş Merkezinde yedi yüzü aşkın sayıda vatandaşımız istihdam ediliyor. Ayrıca, bunun haricinde muhtelif sektörlerde yaptığımız yatırımlarla gerek istihdama katkı yönden ve gerekse kentimiz ekonomisine katma değer sağlama konusunda elimizden gelen bütün gayretleri gösteriyoruz. Aydın Ailesi olarak zaten kadirşinas Diyarbakır halkımız bizleri çok yakından tanıyor. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da, kentimiz ekonomisine olabildiğince faydalar sağlamak için başlattığımız bir dizi projemizin çalışmalarına devam edeceğiz"

Barış Süreciyle Birlikte, Yerli ve Yabancı Turist Sayısını Artırabiliriz

Özellikle barış süreciyle beraber akan kanın durmasının, bütün vatandaşlarımız açısından tarifi imkânsız mutluluklar yaşattığını belirten Halit Aydın, şöyle devam etti:

"Ak partinin kuruluşu aşamasında 'halkımızın efendisi değil, halkımızın hizmetkârıyız' şiarıyla yola çıkan kurucu genel başkanımız ve sayın cumhurbaşkanımız, bu şiarla 3 dönem üst üste halkımızın kahır çoğunluğunun oylarıyla vatandaşlarımıza büyük hizmetler sundu. Özellikle barış süreci konusunda bütün siyasi kariyerini ve hatta hayatını ortaya koyduğunu belirten sayın cumhurbaşkanımızın başbakanlığı döneminde gerçekten devrim niteliğinde büyük değişimler ve reformlar yaşandı. Özellikle barış sürecinin başarıya ulaşması, akan kanın durması hepimizin ortak talebidir. Nitekim sayın başbakanımız Ahmet Davutoğlu da, göreve gelir gelmez yapılan reformları kaldığı yerden devam ettirerek, Ak partinin başarılarına yeni başarılar ekledi. Bu bölgenin bağrından çıkmış evladı olarak ben de elimi değil, gövdemi taşın altına koymak ve barış sürecine okyanusta damla misali de katkı sunabilmek için Ak parti milletvekili aday adaylığımı açıklamış bulunuyorum"


Halit Aydın'ın Özgeçmişi


Diyarbakır'da 1960 yılında dünyaya gelen Halit Aydın, ilk, orta ve lise öğrenimini Diyarbakır'da tamamladı. 1992 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik Bölümünden mezun oldu. Halen inşaat mühendisleri odası üyesi olan, bugüne kadar birçok sosyal sorumluluk projesinin içinde yer alan ve hayırseverliğiyle tanınan Halit Aydın evli ve bir çocuk babası.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Diyarbakır Ak Parti Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title