Haberler

"İş'le Buluşmalar" Afyonkarahisar'da

Türkiye İş Bankası A. Ş. Genel Müdürü Adnan Bali, Türkiye İş Bankası'nın bu kez Afyonkarahisar'da düzenlediği "İş'le Buluşmalar" toplantısında bir konuşma yaptı

Türkiye İş Bankası'nın bu kez Afyonkarahisar'da düzenlediği "İş'le Buluşmalar" toplantısında konuşan Türkiye İş Bankası A. Ş. Genel Müdürü Adnan Bali, bankasının ticari kredilerde en yakın rakibinden 1 milyar dolar, daha sonra gelen iki büyük rakibinden de 7'şer milyar dolar daha yukarıda olduklarını hatırlattı.

Türkiye İş Bankası'nın "İş'le Buluşmalar" toplantısı 'Fırsatlar Kavşağında Afyonkarahisar' başlığı ile İkbal Termal Otel'de gerçekleştirildi. Toplantıya Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Türkiye İş Bankası A. Ş. Genel Müdürü Adnan Bali, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser, Boydak Holding A. Ş. İcra Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Şükrü Demirayak, Afyonkarahisar Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler, Özerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Özer ve Afyonkarahisarlı sanayici ve işadamları katıldı.

23'üncüsü gerçekleştirilen "İş'le Buluşmalar" toplantısının açılışını yapan Türkiye İş Bankası A. Ş. Genel Müdürü Adnan Bali, Afyonkarahisar'ın milli mücadelenin kilidini açan il olmasının yanı sıra 5 bin yıldır ticaretin ve Anadolu'nun önemli geçit yollarından biri olduğunu anlattı.

Türkiye İş Bankası'nın 'Türkler bankacılık yapamaz' denilen bir ortamda Kurtuluş mücadelesinin ardından iktisadi kurtuluşun başlatılması amacıyla kurulduğunu dile getiren Bali, Afyonkarahisar'ın tarihi ile İş Bankası'nın tarihi arasında çok anlamlı ve derin bir ilişki olduğunu ve bu ilişkinin iktisadi sahada da sürdürülmeye çalışıldığını kaydetti.

İş Bankası'nın 80 yıldır Afyonkarahisar'da varolduğunu belirten Adnan Bali, 1 Nisan 2011 tarihi itibariyle bankanın yetkili kurullarının onayı ile İş Bankası'nın 16'ncı genel müdürlüğüne atandığını ve bu ülkede profesyonel iş anlamında gelinebilecek en anlamlı görevlerden biri olduğunu düşündüğünü söyledi. Bali, "Ancak bu denlide sorumluluk, fedakarlık gerektiren çok özel bir pozisyon. Bütün ekip arkadaşlarımızla beraber, genel müdürlük saha, her seviyedeki arkadaşlarımızla beraber devraldığımız mirasın farkında olarak, onun hakkını vererek, ona layık olarak çalışıp, bu ülke için değer yaratmaya devam edeceğizö dedi.

Türkiye'nin 2002'den 2008'in son çeyreğine kadar düzgün ve doğrusal bir hareket yaşadıktan sonra global kriz olgusu ile karşı karşıya kaldığını belirten Adnan Bali, krizlerde hep 'acaba bir gecede cebimizden ne kadar gidecek?' şeklinde endişeler yaşanırken şimdi bu krizden 'biz az etkilendik' söyleminin bize yetmemesi gerektiğini ifade etti. Genel Müdür Bali, şunları söyledi:

"Biz İş Bankası olarak bu atılımın finans ayağında üzerimize düşen görevin, rolün, misyonun bilincindeyiz. Bu konuda son yıllarda müşterilerimizle sahada son derece yakın yürütülen çalışma temposu içerisindeyiz. Geçen yıl 250 iş gününün 136 işgününü biz sahada birebir temasla geçirmişiz. Türkiye'de 45 ili en az bir kez ziyaret etmişiz. Bunun doğal sonucu olarak çok önemli performans gösterildiğini ve sahanın da bize çok olumlu geri dönüş sağladığını görüyoruz. "

Türkiye İş Bankası'nın nakdi kredilerde açık ara önde olduğunu hatırlatan Genel Müdür Adnan Bali, ticari kredilerde en yakın rakibinden 1 milyar dolar, daha sonra gelen iki büyük rakibinden de 7'şer milyar dolar daha yukarıda olduklarını hatırlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Ekonomi Haberler

Papua Yeni Gine'de 2 binden fazla insan toprak altında kaldı

Papua Yeni Gine'de 2 binden fazla insan toprak altında kaldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a salvolar

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a salvolar

Rus askeri yetkili: Estonya'daki Narva, Letonya'daki Daugavpils ve Litvanya'daki Klaipeda'yı işgal etmeliyiz

Rus askeri yetkili: Estonya'daki Narva, Letonya'daki Daugavpils ve Litvanya'daki Klaipeda'yı işgal etmeliyiz

Bakmadan Geçme

'Fenerbahçe şampiyon olacak' diyen astrolog, canlı yayın açıp ana avrat küfretti

"Fenerbahçe şampiyon olacak" diyen astrolog, canlı yayın açıp ana avrat küfretti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title