Haberler

İş Kuracaklara 30 Bin TL Hibe

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası’nın hazırladığı Girişimcilik Eğitim Programına katılarak mezun olacaklar 30 bin TL hibe veya 70 bin TL faizsiz kredi alabilecek.

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası'nın hazırladığı Girişimcilik Eğitim Programına katılarak mezun olacaklar 30 bin TL hibe veya 70 bin TL faizsiz kredi alabilecek.

Konya SMMM Odası Başkanı İsmail Turan yaptığı açıklamada, geçmişte istihdam oluşturmaya yönelik İŞ-KUR ile birlikte projeler gerçekleştirdiklerini ve birçok gencin iş bulmasına vesile olduklarını, yeni bir proje daha hazırladıklarını söyledi.

Girişimcilik Eğitim Programı adıyla düzenlenen proje hakkında bilgi veren İsmail Turan, "Proje kapsamında yapılan mülakatı geçerek eğitim almaya hak kazanan kursiyerlerimiz Oda Hizmet Binamızda girişimcilik eğitimi alacaklar. Eğitim boyunca sigortası olmayan kursiyerlerimiz günlük 20 TL'de ödeme alacak. Kursiyerlerimiz eğitim sonunda mezun olmaları durumunda KOSGEB 'ten 30 bin TL geri ödemesiz (hibe) veya 70 bin TL sıfır faizli ödenek alabilecekler. Düzenleyeceğimiz girişimcilik kursları için aranan şartlar ise, Çalışma ve İş Kurumuna kayıtlı olmak,18 yaşını tamamlamış olmak ve benzer eğitimlerden daha önce yararlanmamış olmaktır. Şartları tutan adayların mülakatı 17 Nisan 2014 günü Oda Hizmet Binamızda yapılacaktır. Kursumuzla ilgili detaylı bilgiye Oda Web Sitemiz www.ksmmmo.org.tr adresinden de ulaşılabilmektedir. Konya SMMM Odası olarak mesleğimize, meslektaşımıza ve Konya'mıza ne kadar yararlı proje ve faaliyet varsa hepsini gerçekleştirmek için çalışıyoruz" dedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Turan Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title