Haberler

İş Kadını Uçar Vergi Rekortmeni Oldu

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde iş kadını Aysel Uçar, 2014 yılı vergi rekortmenleri listesine girdi.

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde iş kadını Aysel Uçar, 2014 yılı vergi rekortmenleri listesine girdi.

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde 2014 takvim yılında vergi rekortmenleri listesine giren kurumlar vergisi ile gerçek gelir vergisi mükelleflerine teşekkür belgesi verildi. Kaymakamlık makamında gerçekleşen teşekkür belgesi töreninde İşkadını Aysel Uçar gerçek gelir vergisinde ikinci olarak teşekkür belgesi aldı. Gölbaşı Mal Düdüresi Asukman Kara, Aysel Uçar'a teşekkür belgesini takdim etti.

Kaymakam Murat Zadeleroğlu vergilerin ödenmesinin ülke çıkarları için olduğunu belirterek ilçede vergi rekortmeni olan mükellefleri kutladı.

Mal Müdiresi Safiye Asuman Kara, verginin kanundan kaynaklanan bir borç ilişkisi olup, borçlusu mükellef, alacaklısının ise devlet olduğunu belirterek devletin vergiyi kamu giderlerini karşılamak için topladığını ifade etti.

İş kadını Aysel Uçar ise konuşmasında, "Bu ödülü öncelikle şahsım adına değil bütün kadınlarımız ve hemşerilerimiz adına alıyorum. Onura oldum ve şeref duydum ilçem adına mutluluk duyuyorum. Bir ülke vergisi ile ayakta durur ve kalkınır. Bizler vatandaş olarak yatırımcı olarak bu görevimizi yerine getirir isek daha güçlü ilerleyen ve kalkınan refah düzeyi yüksek modern bir toplum haline geliriz. Her ödediğimiz vergi bize ulaşım, eğitim, sağlık ve sanayide ziyadesiyle geri dönmektedir. Evet, hayallerimiz ve hedeflerimiz büyük ama durmak gibi bir lüksümüz yok bizler yılmadan yorulmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title