Haberler

İş Dünyasına Yeni Bir Soluk Getirecekler

Üç Kalem Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim alanında kurumsal kimlikle çıkış yaptı.

Üç Kalem Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim alanında kurumsal kimlikle çıkış yaptı.

Adana'da, 25 yıla yakın kamu ve özel sektör deneyimi bulunan Yeminli Mali Müşavirler Ferhat Demirkıran, Nihat Ceylan ve Mustafa Ateş'in sektördeki tecrübelerini birleştirerek kurduğu "Üç Kalem Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim A.Ş" Adana Valisi Mustafa Büyük'ün de aralarında bulunduğu davetli grubunun katılımıyla hizmete açıldı.

Vergi hizmetleri, bağımsız denetim hizmetleri, iş ve sosyal güvenlik, gümrük ve dış ticaret, kurumsal finansman ve eğitim hizmetleri ile iş dünyasına yeni bir soluk getirmeye hazırlanan Üç Kalem'in açılışı dualarla yapıldı.

Üç Kalem'in Belediye Evleri Mahallesi, MTA karşısındaki ofisinin açılış törenine, Adana Valisi Mustafa Büyük, TBMM Meclis İdare Amiri MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, Meclis Başkanı Sabahattin Yumuşak, Adana SMMMO Başkanı Ahmet Coşar, Adana OSB Müdürü Mustafa Keskin, Hurdacılar Odası Başkanı Kemal Deniz ile çok sayıda seçkin bir davetli grubu katıldı.

GÜZEL İSİMLE GÜZEL İNSANLAR

25 yıllık kamu ve özel sektör tecrübelerine sahip olan Adana'nın tanınmış, Yeminli Mali Müşavirleri Ferhat Demirkıran, Mustafa Ateş ve Nihat Ceylan, bilgi ve deneyimlerini Üç Kalem Yeminli Mali Müşavirlik & Bağımsız Denetim A.Ş.'de birleştirerek kurdukları ofisin açılış konuşmasını yapan Adana Valisi Mustafa Büyük, hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundu.

Vali Büyük, "Güzel isimle, güzel insanlar, güzel bir faaliyeti yapmak için bir araya gelmişler. Niteliğiyle kalitesiyle iddialı bir hareket başlattılar. Şehrimiz için bu tür girişimlerin kurumsal yapıların mutlaka önemli olduğunu biliyoruz ama bu şekilde iyi yetişmiş insanların bir araya gelip örnek teşebbüslerle hizmet vermesi, ayrıca bir güzelliktir. Bu değerli üç arkadaşımı bu girişimlerinden dolayı kutluyorum" dedi.

İSTANBUL OFİSİ DE VAR

Şirket ortaklarından Nihat Ceylan ise, "Her biri kendi alanında 25 yıla yakın devlet ve özel sektör tecrübesiyle güçlü kalemler olan ekibimizle Adana merkez ofisimizi kurduk. Diğer bir ofisimiz ise İstanbul'un Avrupa yakasında ve Atatürk Havalimanı'na 5 dakika mesafede bulunuyor. Biz yaşadığımız yeri merkez kabul edip, ulusal bir marka olma yolunda bir araya gelen uzman bir kadroyuz" diye konuştu.

ÜÇ ANA BAŞLIKTAKİ HİZMETLER

Geleneksel serbest meslek anlayışının artık günümüzde yetersiz kaldığını kaydeden Ceylan, şöyle devam etti;

"Her alanda olduğu gibi bu alanda branşlaşma, uzmanlaşma ve kurumsal hizmet vermek büyük önem arz etmektedir. Bu anlamda üç kalem olarak üç kalemi sembolize ettiğimiz kurumsal kimliğimizi biraz açmak istiyoruz. Üç kalemi ifade eden birinci hizmetimiz yeminli mali müşavirlik, bağımsız denetim, iç denetim ve sistem geliştirme hizmeti, bu hizmet YMM Ferhat Demirkırım, YMM Mustafa Ateş ve YMM Nihat Ceylan ve bağlı uzman kadro tarafından verilmekte. İkinci hizmet kalemimiz gümrük ve dış ticaret mevzuatı ve uygulama danışmanlığıdır. Bu hizmet yine eski Gümrük Baş Müfettişi Yusuf Erol ve ona bağlı uzman kadro tarafından verilmektedir. Üçüncü hizmet kalemimiz ise iş ve sosyal güvenlik mevzuatı ve uygulama danışmalığıdır. Bu hizmet ise yine eski SGK baş müfettişi Resul Kurt ve Yeminli Mali Müşavir Ferhat Dermikıran ve bağlı uzman kadro tarafından verilecektir. Tüm bilgi ve birimkilerimizi iş sahiplerimizin emrine arz ediyoruz."

Konuşmaların ardından, Üç Kalem Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim A.Ş'nin açılış kurdelesi Adana Valisi Mustafa Büyük ile törene katılan diğer davetliler tarafından kesildi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Seyfettin Yılmaz Mustafa Büyük Mustafa Ateş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title