Haberler

İş Adamı Mehmet Erdemoğlu Dualarla Anıldı

Merinos Halı kurucusu ve Onursal Başkanı Merhum Mehmet Erdemoğlu ölümünün 10. yılında mezarı başında Kur’anı Kerim okunarak anıldı.

Merinos Halı kurucusu ve Onursal Başkanı Merhum Mehmet Erdemoğlu ölümünün 10. yılında mezarı başında Kur'anı Kerim okunarak anıldı.

2006 yılında TBMM üstün hizmet ödülü alan ve 1999 yılında dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafından "şükran plaketi" verilen Merinos Halı Kurucusu ve Onursal Başkanı merhum Mehmet Erdemoğlu ölümünün 10. yılında mezarı başında dualarla anıldı. Törene Erdemoğlu ailesi, akrabaları, çalışanları ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

Gaziantep asri mezarlıktaki Erdemoğlu aile mezarlığında yapılan anma töreninde konuşan Erdemoğlu, Holding yönetim kurulu İbrahim Erdemoğlu, Merhum Mehmet Erdemoğlu'nun yaşam ilkelerini hatırlatarak şöyle konuştu, "Bizlere öğrettiği yaşam ilkelerinden ve insanlara saygılı olma felsefenden asla taviz vermeden görevimizi yapmaya devam ediyoruz. Başarıya ulaşmak için hak, hukuk, adalet ilkelerine bağlı kalarak kimseyi incitmeden zararlığa uğratmadan başarılı olma ilkelerinden taviz vermeden başarıyı yakalama bilincindeyiz. Besni ilçemizde üniversite yapma çalışmalarımız devam ediyor. Ülkemizde geçtiğimiz yıl da sıkıntılar olduğundan dolayı üniversite çalışmalarımız gecikti. Ama vazgeçmedik. Besni ilçemizde üniversite kazandırmak için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Besni ilçemizde kurduğumuz iplik fabrikasının üretim artış projesini 6 ay sonra faaliyete geçirmeyi planlıyoruz. Şu anda 350 kişi çalışmakta önümüzdeki yıl çalışan sayısı daha da artacaktır" diye konuştu.

İbrahim Erdemoğlu, Adıyaman İli Gölbaşı İlçesinde Mehmet Erdemoğlu adında ki vakıf da yeni bir taziye evi yaptıracaklarını ve bu taziye evinin de 2 ay gibi bir süre içerisinde Gölbaşı hemşherilerinin hizmetine sunulacağını söyledi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Erdemoğlu Süleyman Demirel Merinos Halı Besni Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title